Activarea darurilor Feminitatii prin Gratia Divina

Prin tot ceea ce suntem si manifestam: ganduri, cuvinte, fapte, formam oceanul constiintei in care ne traim propria viata. Acest ocean al constiintei, Akasha, re-trimite continuu aceleasi forte catre noi, intrucat acesta este si fundamentul legii karmei. Suntem indemnati sa ne asuman responsabilitatea a ceea ce cream inauntrul fiintei noastre

Inceput

12 martie 2016 - 11:00

Sfarsit

13 martie 2016 - 18:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Inspiring Guest

Prin tot ceea ce suntem si manifestam: ganduri, cuvinte, fapte, formam oceanul constiintei in care ne traim propria viata. Acest ocean al constiintei, Akasha, re-trimite continuu aceleasi forte catre noi, intrucat acesta este si fundamentul legii karmei. Suntem indemnati sa ne asuman responsabilitatea a ceea ce cream inauntrul fiintei noastre si apoi ajungem sa si manifestam. Noul Pamant este rodul energiei noastre creatoare, iar Epoca de Aur de care vorbesc marii maestri este Noul Eden in care va domni pacea.

Dorinta omului de a detine puterea a creat secole la randul dizarmonie si dezonoare, iar acest lucru a adus un puternic dezechilibru al polaritatilor.

Femeia isi doreste revendicarea puterii interioare si a potentialului creator, folosind agresivitatea, punand in dizgratie propria umanitate. Astazi asistam la nivel global la un apogeu al acestui conflict, care produce o si mai mare suferinta, barbatul este la randul sau dezonorat.

Relationam in continuare unii cu ceilalti de la nivelul umbrei, respectiv al fricii de a fi respinsi, de a fi singuri, de a fi in nesiguranta, de a fi lipsiti de iubire… Si invatatam inca de mici cum sa ramanem dependenti de suferinta si nu sa trecem dincolo de ea. Este mai simplu sa credem ca pentru tot ceea ce simtim exista un vinovat. Vom invata oare sa fim responsabili de ceea ce simtim? Vom intelege vreodata ca putem fi in echilibru ?

Traind in tulburarea propriilor polaritati, am cautat sa imi vindec sufletul si m-am intrebat cum este posibil ca insasi procesul vindecarii sa fie un dar al divinatii. Cum propriile alegeri sunt deja inscrise in destin? Si atunci am ajuns la premisa ca totul, chiar si insasi dezacordul este pus acolo de Dumnezeu pentru a invata sa fim umani.

Exista o forta unica in univers care ne inconjoara cu iubire si ne spijina in acest proces al suferintei, gratia Mamei Divine. Alaturi de ingerii purtatori ai Gratiei Divine initierea eliberarii suferintei este posibila, pe masura credintei cu care am fost binecuvantati fiecare.

„Gaseste ceea ce nu poate veni deoarece este pretutindeni si nu poate pleca, fiind pretutindeni”, spune atat de frumos Mooji.

Ingerii Gratiei Divine sunt o binecuvantare! Pe parcursul a doua zile de lucru cu tine insati ai ocazia sa participi la un proces minunat de initiere sufleteasca si sacra de deschidere a feminitatii.

Ce iti pot oferi eu? Tot ce am invatat in plan uman si spiritual, predat intr-o maniera in care sufletul tau sa simta sa se deschida si sa invete.

Cu ce te ajuta ceea ce te invat? Te ajuta sa inaintezi putin cate putin pe calea evolutiei, primind indrumare, exercitii si metode de lucru pe care oricine le poate intelege.

Cateva exemple: 

  • Cum integram elemente de initiere sacra pentru minte, trup si suflet in viata de zi cu zi;
  • Cum lucram cu umbrele feminitatii si darurile din spatele lor;
  • Metode si practici arhaice in care vom fi ghidate de energia angelica si Gratia Divina a Maicii Domnului.

Data desfasurarii : 12-13 martie 2016, orele 11.00-18.00.

Pret:

  • 500 ron 
  • 425 ron inainte de 1 martie
  • 400 ron daca ai participat la cel putin un curs organizat de Karyn Maria Taulescu

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro