Seara introductiva : "Activarea darurilor feminitatii prin Gratia Divina"

Feminitatea este precum o muzica a cerului: cine o intelege, o canta splendid; cine nu, fie o canta fals, fie nu o poate exprima. Feminitatea este un dar al Creatorului, care creste, hraneste, ocroteste si vindeca toate fapturile, iar iubirea ei are forta de a pune in miscare astrele. Sufletul

Inceput

3 martie 2016 - 19:00

Sfarsit

3 martie 2016 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Inspiring Guest

Feminitatea este precum o muzica a cerului: cine o intelege, o canta splendid; cine nu, fie o canta fals, fie nu o poate exprima. Feminitatea este un dar al Creatorului, care creste, hraneste, ocroteste si vindeca toate fapturile, iar iubirea ei are forta de a pune in miscare astrele.

Sufletul femeii stie ca frica nu o poate apropia de acest dar. Poate alege ceva care ii da siguranta, dar nu pentru mult timp. In lipsa feminitatii se va simti neimplinita.

Ai ajuns intr-un moment in care te simti fara repere, fara modele si fara sustinere? Vrei sa stii cum sa ajungi la darul tau de femeie care se afla in spatele fricilor tale? Te-ai intrebat ce anume iti creeaza un permanent dezechilibru in alegerile tale? In orice moment te-ai afla, aceasta seara introductiva poate fi pentru tine inceputul unei noi etape din viata ta.

Barbati si femei atragem ceea ce construim inauntrul fiintei noastre. Ceea ce construim in noi vine de foarte departe, caci se completeaza cu zestrea generatiilor de dinainte: au fost in onoare, in echilibru, in iubire?

Forta puritatii pe care o purtam cu noi, ne pastreaza sufletul viu si curat, indiferent de cate furtuni am infruntat pe parcul acestei vieti. Te invit la o seara de meditatie profunda despre tine, despre noi, un nou parcurs, o initiere. Iti sunt alaturi sa te sustin in acest demers al sufletului tau.

Aceasta seara introductiva este un eveniment gratuit pregatitor pentru cursul din 12 si 13 martie „Activarea darurilor feminitatii prin gratia divina”.

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro