Workshop nutritie constienta

Nutritia Constienta inseamna sa ne oferim ceea ce avem cu adevarat nevoie pe toate paliere: fizic, mental, emotional si spiritual. Sa ne reconecta, cu corpul nostrum prin intermediul meditatiei si sa avem incredere in nevoile noastre individuale, care ne vor ghida spre obtinerea implinirii la toate nivelurile. Atunci cand suntem constienti

Inceput

15 noiembrie 2014 - 10:00

Sfarsit

16 noiembrie 2014 - 18:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Nutritia Constienta inseamna sa ne oferim ceea ce avem cu adevarat nevoie pe toate paliere: fizic, mental, emotional si spiritual. Sa ne reconecta, cu corpul nostrum prin intermediul meditatiei si sa avem incredere in nevoile noastre individuale, care ne vor ghida spre obtinerea implinirii la toate nivelurile.

Atunci cand suntem constienti de relatia cu corpul nostrum si de hrana pe care o introducem, aducem beneficii sanatatii nosatre si multor altor aspect din viata nostra. Descoperim dintr-o data ca avem mai multa energie pentru activitatile zilnice, mai multa claritate mentala, de care va beneficia viata noastra profesionala si sociala. Ne conectam intr-un mod sanatos cu cei din familie si prieteni si incepem sa traim in armonie cu mediul din care facem parte.

Hranind fiecare nivel al fiintei aduce relaxare, ajutand corpul sa se vindece.

Odata indeplinite nevoile corpului, acesta se vindeca singur.

Iata cateva din subiectele pe care le vom experimenta si invata:

  • Cum sa ne reconectam cu coprul si sa ni-l transformam in ghid
  • Cum sa devenim mai constienti de ceea ce mancam si sa invatam despre proprietatile nutritive si energetice ale hranei.
  • Ce se intampla cu hrana in functie de diferite metode de preparare
  • In ce fel hrana pe care o mancam ne afecteaza corpul, minte si emotiile si ce anume sa mancam pentru a ne imbunatatii sanatatea fizica, emotionala, mental si spirituala
  • Cum sa ne bucuram de ceea ce mancam, sa avem o sanatate de fier, sa aratam bine, sa ne simtim vii si sa fim vibrant
  • Informatii stiintifice despre super alimente, toxine, antioxidanti si detoxifiere
  • Descoperim cum sa devenim constienti de obiceiurile alimentare si dependente.
  • Invatam trucuri simple si practice
  • Cum sa echilibram starea acid/alcalina a corpului

Traind in conexiune cu propriul corp ii permitem sa ne ghideze in ce fel putem sa ne apropiem de un stil de viata natural sanatos.

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro

Pret: 200 euro