Cum faci bani reali din bani virtuali?

Revolutia Blockchain Viitorul bate la usa. Intr-un fel în care nimeni nu se astepta. Mai întîi a venit internetul si ne-a dus atît de departe încît de multe ori nu mai întelegem ce se întîmpla. Dar pîna sa întelegem noi ce face internetul vine din spate ceva care va rasturna

Speakers

Inceput

16 noiembrie 2017 - 18:30

Sfarsit

16 noiembrie 2017 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Revolutia Blockchain

Viitorul bate la usa. Intr-un fel în care nimeni nu se astepta. Mai întîi a venit internetul si ne-a dus atît de departe încît de multe ori nu mai întelegem ce se întîmpla. Dar pîna sa întelegem noi ce face internetul vine din spate ceva care va rasturna cu totul modul nostru de viata. Se numeste Blockchain. Nu stim exact ce este. O noua tehnologie ? Un nou sistem de programare ? Blockchain este probabil urmatorul tsunami tehnologic din istoria umanitatii. Se remarca prin simplitate si generozitate, este un sistem care ne permite sa dam viata celor mai îndraznete idei, acele idei în care simtim ca viata noastra capata sens. Este o veste buna : Blockchain poate schimba radical viata ta, viata mea si viata celor din jurul nostru. In bine. Daca îti dai osteneala sa întelegi azi ce ti se poate întîmpla mîine. Te asteptam la Mind Evolution Society la o întîlnire cu cel care poti fi mîine.

 

Facilitator

Mirel Bran, corespondent al ziarului Le Monde, te va face sa întelegi cum poate fi viata ta din viitor. Nu seamana neaparat cu ceea ce crezi.

 

Joi, 16 noiembrie

18:30 – 19:00 – Tea Meeting – Let’s meet who we are

19:00 – 21:00 – Conferinta interactiva cu întrebari si raspunsuri

 

Pret: 50  ron

 

 


Formular de inregistrare cu plata online

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

De unde ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Pretul unui bilet este 50 RON.

Nr. Bilete (obligatoriu)

Vei fi redirectionat catre pagina de plati securizata a mobilpay.ro

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro