Managementul relatiei cu timpului - o abordare de coaching

Timpul este o resursa limitata. In ziua de astazi ajungem sa platim bani ca sa primim timp. Este greu de definit, dar se pare ca are legatura cu starile noastre emotionale. Altfel, de ce ni s-ar parea uneori timpul foarte scurt si alteori foarte lung? Gestionarea timpului ne poate influenta

Speakers

Inceput

8 decembrie 2018 - 10:00

Sfarsit

8 decembrie 2018 - 18:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Timpul este o resursa limitata. In ziua de astazi ajungem sa platim bani ca sa primim timp.

Este greu de definit, dar se pare ca are legatura cu starile noastre emotionale. Altfel, de ce ni s-ar parea uneori timpul foarte scurt si alteori foarte lung?

Gestionarea timpului ne poate influenta atat viata profesionala cat si cea personala. Eficienta si satisfactia sunt doua elemente care se lupta sa traga timpul de partea lor, mai ales atunci cand ceea ce trebuie sa facem nu e acelasi lucru cu ceea ce ne dorim sa facem. Un management atent al timpului poate duce la un echilibru, cand putem face cat mai mult din ce ne dorim, facand totusi ce trebuie.

 

Acest workshop foloseste o abordare de coaching, centrata pe cautarea in interior a problemelor si resurselor personale si nu pe capatarea din exterior a retetelor universal valabile. Telul final este de a intelege mai bine relatia noastra cu timpul, pentru imbunatatirea performantelor si a starii de bine.

 

Pe parcursul unei zile, vom parcurge 5 pasi importanti in constientizarea relatiei cu timpul:

 

  1. Identificarea problemei. Pierderea de timp poate sa aiba diverse cauze, mai evidente sau mai putin vizibile. Este foarte important ca inainte sa reparam ceva sa stim ce este stricat.

 

  1. Analiza personalitatii. Fiecare suntem diferiti, functionam diferit si facem lucrurile din motive diferite. Trebuie sa fim constienti care este modul nostru propriu de a reactiona inainte de a alege cea mai buna metoda de lucru. Si, uneori avem nevoie de oglinzi ca sa ne vedem, pentru ca suntem atat de obisnuiti cu noi insine…

 

  1. Observarea realitatii ca mediu in care ne desfasuram activitatea. Sunt unele lucruri care interfereaza cu dorintele noastre si cu gestionarea timpului nostru. Pe unele le putem schimba, pe altele nu. E important sa le vedem si sa le intelegem.

 

  1. Exista un numar mare de strategii, de tehnici si de sfaturi pentru gestionarea mai eficienta a timpului. Vom studia o parte dintre ele pentru a alege care este potrivita in fiecare situatie.

 

  1. Planificarea timpului, cu metode si formate de structurare a orarelor si modalitati de verificare a progresului.

 

La finalul acestui program, veti putea constientiza mai bine cand pierdeti timpul si ce sa faceti ca sa va eficientizati programul, pentru a fi mai productivi dar si cu suficient timp pentru ce va pasioneaza.

 

Pret early bird pana la 1 decembrie: 400 ron

Pret lazy bird dupa 1 decembrie: 500 ron

 

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro