Silvia Morosanu

Silvia Moroșanu este actriță și blogger. A urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L Caragiale” București, a școlii de Actoriedefilm.ro iar în prezent face parte din clubul Scrie despre Tine unde își explorează propriile povești de viață pentru a le transforma în piese de teatru sau scurtmetraje.

A lucrat 4 ani în publicitate și alți 5 în departamentul de marketing al unei firme de comerț. Este pasionată de tot ceea ce înseamnă comunicare.

Pe lângă tehnicile și instrumentele de actorie acumulate în cei trei ani și jumătate de studiu a descoperit psihologia și importanța explorării și utilizării emoțiilor. Arta este mijlocul cel mai rafinat de transmitere a emoțiilor dar în același timp se inspiră și redă cu fidelitate viața. Fiecare din noi are acces la emoții însă nu le folosim conștient ci mai degrabă este invers. Fiecare din noi are o latură artistică, care explorată constant aduce o dezvoltare personală armonioasă și o viață împlinită.

La Scrie despre Tine a inventat și a testat metoda care stă la baza întâlnirilor Scrisoria. Aceasta îmbină perfect pasiunea pentru scris, munca cu sine însăți, explorarea cu ușurință a emoțiilor și comunicarea cu ceilalți, ingrediente absolut necesare atunci când ne dorim creșterea calității vieții. Rezultatele de până acum au fost uimitoare iar întâlnirile Scrisoria s-au transformat pentru unii participanți în activitatea preferată în timpul liber.

Evenimente

Event Name Data inceperii
Seara Scrisoria vineri, 09 octombrie 2015