Siraya

Siraya (希拉雅, 莊佩芬) este din Taiwan.

​ Ea este psiholog, terapeut de familie și face consiliere în probleme de cuplu. Și-a obținut diploma de doctorat în Texas, unde a devenit membră a asociației americane “Patru Focuri” (The Four Winds) și a învățat sub îndrumarea lui Alberto Villoldo.

În prezent Siraya este profesor la Universitatea Națională din Taiwan (National Taiwan University), unde ține cursuri de educație infantilă și consiliere; are un certificat de asistentă și unul de moașă.

Siraya dorește ca și ceilalți să experimenteze frumusețea vieții și binecuvântăriile pe care ea le oferă. Activitatea ei terapeutică a început acum 20 de ani. Pentru a susține viața și transformăriile sinelui, în urmă cu câțiva ani ea și-a extins conceptul de terapie psihologică sistematică și către sistemul sinelui, a partenerului, a căsătoriei, a familiei, a Mamei Pământ, respectiv a universului.

Ea combină terapia psihologică cu dialogul autentic cu natura, cu șamanismul, cât și cu metodele de vindecare naturale, astfel ca persoana să devină ceea ce își dorește, și să înțeleagă însemnătatea vieții.

https://www.youtube.com/watch?v=kn741ztxDds

Evenimente

Event Name Data inceperii
Workshop Shamanic 3-5 februarie 2017 vineri, 03 februarie 2017