“Calatoria” vietii tale: de la emotii la constiinta

“Calatoria” vietii tale: de la emotii la constiinta

Te-ai gandit vreodata ca emotiile pot fi calea spre sufletul tau? Ca, acordandu-le atentie si invatand sa lucrezi cu ele, iti deblochezi un potential important pe care l-ai neglijat pana acum? Metoda „Calatoria” de Brandon Bays este o minunata ocazie de a plonja in esenta fiintei tale si a elibera acest potential inca prea putin cunoscut si folosit in toate domeniile vietii, prin accesarea emotiilor stocate in celulele corpului, constientizarea deplina si exprimarea lor.

Brandon Bays, autoarea best-seller-ului “Calatoria” si expert in vindecarea holistica, a descoperit acum mai bine de 20 de ani o modalitate de vindecare emotionala impresionanta si foarte eficienta – prin experienta proprie, dar si ca urmare a unei formari multi-disciplinare in domeniul terapiilor. Diagnosticata in 1992 cu o tumoare de marimea unei mingi de basket, Brandon a pornit intr-o calatorie vindecatoare remarcabila si transformatoare in care si-a ajutat vindecarea fizica eliberandu-se de emotiile dureroase din trecut. A descoperit astfel mijloace eficiente de a-si accesa direct nivelurile cele mai profunde ale sufletului si infinitul potential vindecator care exista in fiecare dintre noi.

 

Astfel, pornind de la cunostintele pe care le avea in domeniul vindecarii si de la descoperirile cele mai noi ale oamenilor de stiinta ca Dr. Candace Pert si Dr. Deepak Chopra, ea a conceput o metoda de vindecare profund transformatoare care avea sa devina curand “The Journey”. Reunind procedeele care au stat la baza insanatosirii ei complete, intr-o metoda accesibila, pas-cu-pas, de vindecare emotionala, Brandon a dorit sa impartaseasca lumii intregi experienta sa radicala care i-a transformat intreaga viata – ceea ce a si facut in best-seller-ul international „The Journey®”. „Calatoria” poate fi utilizata atat pentru vindecarea emotionala, cat si ca adjuvant pentru cea fizica. Ea s-a dovedit utila ca element auxiliar in tratarea bolilor fizice, in vindecarea tulburarilor emotionale, in rezolvarea problemelor relationale, in eliberarea de blocajele in cariera si in gestionarea celor mai dificile circumstante de viata.

Procesul ”Calatoria” este o introspectie ghidata prin care se constientizeaza emotiile dureroase reprimate, se descopera cauzele-radacina ale afectiunilor sau problemelor din viata care se doresc rezolvate si apoi se lucreaza asupra lor prin procedee specifice pana ce persoana simte – inclusiv prin starea de relaxare si de bine resimtita in corp – ca rezolvarea este completa. Dupa ce se acceseaza amintirea care constituie cheia problemei, se exprima emotiile asociate acestei amintiri si se deschide apoi sufletul intr-un proces eliberator de iertare. Eliberarea de impactul emotional al respectivei amintiri faciliteaza apoi vindecarea la nivel celular. Eliberarea emotiilor, constientizarea lor, deschiderea spre o perspectiva obiectiva asupra situatiei conflictuale, traumatizante prin care a trecut persoana si intelegerea lectiei de viata care a stat in spatele ei, sunt cele care determina aceasta “vindecare celulara”.

”Calatoria” poate fi folosita de catre orice persoana care o problema fizica sau emotionala de care doreste sa se elibereze – de la o boala cronica (pentru a elibera stresul emotional care a facilitat sau chiar a cauzat imbolnavirea) la probleme emotionale (anxietate, depresie, atacuri de panica etc.) pana la dorinta de a gasi adevarul care se afla dincolo de problemele noastre emotionale. Evident, metoda ”Calatoria” nu inlocuieste tratamentul medicamentos prescris de medicul curant si se foloseste doar alaturi de si impreuna cu tratamentul fizic. Procedeul se adreseaza celor care refuza sa mai fie victime, care nu mai vor sa ramana in cosmarul durerii emotionale, al stresului permanent sau al resentimentelor si, in schimb, isi doresc sa experimenteze libertatea de a-si explora cel mai inalt potential si sa-si traiasca viata ca o expresie deplina a Sinelui lor adevarat. Singurele lucruri de care este nevoie in metoda “Calatoria” sunt: sinceritatea cu sine, curajul de a privi in interior, smerenia de a sti ca tot ce e omenesc nu ne e strain si dorinta de a fi liberi.

 

Seminarul “Journey Intensive” la Bucuresti

Brandon Bays va preda metoda de interventie in plan emotional cu numele de “Calatoria” in cadrul Seminarului “Journey Intensive”, a carui a 7-a editie in Romania va avea loc in Bucuresti, intre 3 – 5 iunie 2016. In acest seminar de 3 zile se invata cele mai recente tehnici „Calatoria”. Prin meditatii ghidate, metode de introspectie si alte mini-procese asociate, se experimenteaza direct efectele puternic eliberatoare ale tehnicii „Calatoria”.

Instrumentele accesibile si extrem de eficiente predate la seminarul “Journey Intensive” pot fi folosite ulterior in toate domeniile vietii. Abilitatile dobandite in cadrul evenimentului reprezinta instrumente foarte puternice de gestionare a emotiilor, care au efect transformator asupra intregii vieti.

Inscrierea la Seminarul “Journey Intensive” cu Brandon Bays se poate face aici.