Vi se intampla sa aveti intrebari de genul: Cine sunt eu? Ce caut aici? Cum am ajuns aici? Incotro ma indrept? Exista mai mult decat ceea ce vad eu? Cum pot sa ma dezvolt?

Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este da, atunci ati ajuns in locul potrivit! De aici am pornit si noi in aceasta temerara odisee.

Mind Evolution Society s-a nascut din dorinta noastra de a crea un spatiu special pentru oamenii pasionati de stiinta, spiritualitate, dezvoltare personala, cunoastere si explorare. S-a nascut din dorinta de a crea o Comunitate a celor care doresc sa impartaseasca din cunoasterea lor, din experientele lor, din trairile lor…. Este un loc frumos de intalnire deschis tuturor ideilor care dezvaluie noi orizonturi de cunoastere, de simtire sau de intelegere. Suntem constienti de complexitatea lumii in care traim, de modul in care ea se schimba si evolueaza si observam ca pe masura ce stim mai multe, dorinta noastra de a afla mai mult este si mai puternica.

Pentru ca nimic nu e intamplator, printr-un sir de coincidente fericite, ni s-au deschis usile unei frumoase locatii in centrul Bucurestiului. Aici, totul are o poveste. Toti oamenii care ne trec pragul fac parte din ea, si o creaza si o continua in fiecare zi. Impreuna, experimentam si impartasim informatii despre lucruri la care ne-am gandit sau pe care le-am studiat. Impreuna, evoluam.

Deschidem asadar portile catre profunzimile Spiritualitatii, descoperita prin rigurozitatea Stiintei sau prin limbajul ascuns al Artei, intelegand misterele Corpului Uman si mesajele Planetei, cu incitante si inovatoare Tehnologii, (re)descoperind magia Invataturii si valoarea cOMunitatii, intr-o abordare holistica, motivationala si prietenoasa.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi pe acest parcurs al cunoasterii, sa ne impartasiti parerile, gandurile, sa va cunoastem, sa ne cunoasteti si sa cunoastem impreuna…

 

Echipa Mind Evolution Society