Explore

Resetează-ți starea, exploreaza-ti energia si creativitatea. Cabinete de mind tech. Altfel.

Multe dintre cele mai importante descoperiri din fizica s-au facut la inceput la nivel teoretic. Doar atunci cand tehnica s-a dezvoltat suficient, acele teorii au fost demonstrate si practic. Aparatura a devenit o prelungire a organelor noastre de simt si, odata cu crearea de dispozitive din ce in ce mai performante, am putut sa mutam limitele intelegerii si perceptiei noastre.

La limita dintre stiinta si spiritualitate se dezvolta un domeniu interesant, unde pe baza legilor unanim acceptate ale stiintei se folosesc aparate pentru a explora mai adanc in facinanta functionare a corpului si spiritului uman ca un tot. Acesta este bio-feedback-ul. Cu aparatele de azi, campul energetic se poate vizualiza si schimbarile energetice se pot masura.

Mai mult, se vorbeste despre puterea vindecatoare a sunetelor si se pot alcatui "melodii" cu efecte terapeutice clare.

Pe baza acestor lucruri am inceput crearea unui laborator experiential.

Si acesta este doar inceputul!

...citeste mai mult
iul.
05

Respiratia Pneuma

Orice proces de transformare interioara implica – pe langa autoanaliza permanenta, pe langa stradania de a cultiva starea de prezenta – si experimentarea starilor de constienta amplificata. Aceste stari nu necesita un mediator, asa cum adesea cred oamenii sau cum li se spune, nu necesita un reprezentant al vreunuia dintre fundamentalismele religioase, nu presupune o […]

By mes |
Citeste mai mult