8 saptamani de mindfulness pentru un stil de viata constient

Mindfulness este o stare mentala caracterizata de atentie sporita si acceptare a experientei momentului prezent. Aceasta ne ajuta sa devenim mai constienti de noi insine si mai capabili sa ne bucuram de viata. Starea de mindfulness s-a dovedit a fi baza capacitatii noastre de relaxare, creativitate si concentrare. Aceasta reprezinta

Speakers

Inceput

5 noiembrie 2015 - 19:30

Sfarsit

22 decembrie 2015 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Mindfulness este o stare mentala caracterizata de atentie sporita si acceptare a experientei momentului prezent. Aceasta ne ajuta sa devenim mai constienti de noi insine si mai capabili sa ne bucuram de viata.

Starea de mindfulness s-a dovedit a fi baza capacitatii noastre de relaxare, creativitate si concentrare. Aceasta reprezinta instrumentul necesar pentru o igiena mentala si emotionala zilnica, ce are efecte pozitive asupra starii noastre globale de functionare.

Am constatat ca avem nevoie de o strategie si o practica sustinuta prin care sa ne dezvoltam abilitatea de a fi aici si acum. Astfel am creat programul “8 saptamani pentru un stil de viata constient”, prin care noi iti oferim oportunitatea de a invata sa practici exercitii de mindfulness pe care le poti integra cu usurinta in viata ta de zi cu zi.

Scopul acestui program intensiv este de a iti oferi un cadru care sa te sustina sa practici in fiecare zi astfel incat practica sa devina o obisnuinta. La sfarsitul celor 8 saptamani (sau chiar 4 daca optezi doar pentru modulul 1) vei avea deja niste obiceiuri sanatoase care te vor face din ce in ce mai constient si care iti pot transforma viata.

Programul are intalniri saptamanale si in fiecare zi vei primi un exercitiu care sa te ajute sa introduci practica in stilul tau de viata. In plus vom comunica zilnic in mediul electronic ca sa te sustina pentru a nu te pierde in fluxul vietii si sa uiti despre hotararea initiala de a avea o viata mai constienta.

 

Agenda programului:

MODUL 1

Saptamana 1 – Bazele atentiei constiente – 5 noiembrie, ora 19.30

Saptamana 2 – Constientizarea corpului fizic – 12 noiembrie, ora 19.30

Saptamana 3 – Constientizarea emotiilor – 19 noiembrie, ora 19.30

Saptamana 4 – Constientizarea gandurilor – 26 noiembrie, ora 19.30

 

MODUL 2

Saptamana 5 – Constientizarea Eu-lui – 3 decembrie, ora 19.30

Saptamana 6 – Constientizarea in relatiile sociale – 10 decembrie, ora 19.30

Saptamana 7 – Dezvoltarea constienta a compasiunii – 17 decembrie, ora 19.30

Saptamana 8 – Integrare – 22 decembrie, ora 19.30

 

Pret 250 RON / modul

Locurile sunt limitate.

Puteti opta pentru unul sau ambele module. Pentru inscrierile care se fac pana la data de 20 octombrie se ofera 20% discount. (200 ron/modul)

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro