Introducere in Shivaismul Kashmirian

“INTRODUCERE IN SHIVAISMUL KASHMIRIAN” sustinut de Yogi Andre ji, constituie partea pregatitoare a unui stagiu de 3 ani (2016 - 2018) care isi propune sa ne transmita traditia Shivaita prin tratatul clasic Vijnana Bhairava. Aceasta invatatura este considerata o veritabila comoara a traditiei orientale, una dintre acelea care se transmit din timpuri

Speakers

Inceput

25 septembrie 2015 - 16:00

Sfarsit

27 septembrie 2015 - 19:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Inspiring Guest

INTRODUCERE IN SHIVAISMUL KASHMIRIAN” sustinut de Yogi Andre ji, constituie partea pregatitoare a unui stagiu de 3 ani (2016 – 2018) care isi propune sa ne transmita traditia Shivaita prin tratatul clasic Vijnana Bhairava. Aceasta invatatura este considerata o veritabila comoara a traditiei orientale, una dintre acelea care se transmit din timpuri imemoriale doar oral de la Initiat la Novice. Bazat pe unul dintre textele celebre ale Shivaismului , Vijnana Bhairava Tantra, (“Tantra Supremei Intelegeri”), seminarul va explora multe aspecte pentru obtinerea unei stari armonioase a mintii, corpului si spiritului in activitatile cotidiene.

Yogi Andre ji studiaza Yoga din 1972, fiind discipolul mai multor maestrii traditionali indieni: Swami LakshmanjooJ. Krishnamurti si Sri Ananda Mayee Ma, este numit Presedintele Federatiei de Yoga Traditionala in 1992, a initiat sapte Scoli de Antrenament de Yoga (Toulouse, Paris, Bretagne, Bourgogne, Le Mans, Elvetia si Luxemburg).

Continut si practici:

  • Pranamukhtasan: constienta corpului prin posturi
  • Svara pranayam: exercitii de imbunatatire a respiratiei
  • Pratyahar: dezvoltarea senzitivitatii asupra perceptiilor subtile
  • Mantra Sadahna
  •  Dharan: intensificarea concentrarii

  • Dhyana: consolidarea linistirii mintii
  • Satsang: intrebari/raspunsuri si dialog despre cautarea interioara

Acest seminar este deschis tuturor, studenti incepatori sau avansati, starea de pace a mintii nu este determinata de studiile anterioare. Starea de armonie este o calitate naturala a oricarei fiinte. Yoga a fost revelata pentru noi pentru a ne reconecta cu aceasta calitate fireasca.

Programul seminarului:

Vineri: 25 septembrie orele 16 – 21

Sambata: 26 septembrie – Duminica 27 septembrie – ora 9 -19 (cu pauza de pranz)

Costul cursului: 150 euro


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro