Luna Nouă din 30 octombrie 2016 – Materializarea Dorințelor Noastre

Luna Nouă din 30 octombrie 2016 – Materializarea Dorințelor Noastre

Dragă OM,

Este sfârșit de octombrie, dar pentru noi, cei care respiram în ritm cu Luna, este un nou inceput… Pe 30.10.2016 este Lună Nouă, a doua Luna Nouă din octombrie, cea care impregnează aceste zile cu o dublă energie transformatoare și care potențează „efectele speciale de portal”, despre care am vorbit la Luna Nouă de pe 01.10.2016.

 

Numerologie: Vibrația numerologica a zilei este 13 (3+0+1+0+2+0+1+6=13), un număr al SCHIMBĂRII IN PLAN MATERIAL, DE PE O TREAPTA DE CONȘTIINȚA MAI ÎNALTĂ.

Ca o mică explicație, în conștiința colectivă 12 reprezintă un număr al unui ciclu complet (ne gândim la lunile anului, la numerotarea orelor, la clasele din etapa preuniversitară etc.), în timp ce 13 este 12+1, adică asumarea încheierii unui ciclu și începerea altuia, cu curaj și cu conștiința divinului trează. Probabil, de aceea este atât de evitat!
Astrologie: Pe 30 octombrie, la ora 19:42, ora României, are loc „Uniunea” Lunii cu Soarele sub semnul Balantei, însoțiți de cavalerul Mercur.  Celelalte corpuri/ puncte cerești sunt toate adunate pe o jumătate de zodiac, între Leu și Vărsător, ceea ce dă naștere unei configurații de tip „jumătate de tort”, i-as spune eu. Balanța simbolizează în esență ECHILIBRUL și cântărirea rafinată a lucrurilor. Dupa cum văd, în acest moment un taler, adică o jumătate de tort, atârnă greu și ne cere să îi aflăm adevărata greutate. Intr-o interpretare personală, acesta este talerul cu minunile ascunse în NOI = ființe divine COMPLETE, minuni care vor să fie recunoscute și scoase la lumină… cu folos.
Ce am făcut până acum: Am lucrat mult luna aceasta la reconstruirea Universului personal, Universul OM, cum îl numesc eu. Ne-am făcut lista de dorințe, apoi am continuat cu reciclările, prin care am făcut loc în spațiul personal pentru aceste dorințe.

In acest moment, teoretic, ar trebui să avem cu toții o lista cu douăsprezece ” Intenții serioase”, instalate bine în mintea sau/ și pe foaia noastra. DA, am zis bine… IN MINTEA NOASTRA. Si DA, în decurs de câteva luni, subconștientul nostru se impregnează cu aceste afirmații, dacă le repetăm zilnic de câteva ori și DA, în cel mai fericit caz, urmează să acționăm conform lor. Sau poate alegem să mai stăm un pic în tiparele anterioare.

Dar cum să le facem loc chiar ACUM în MATERIALITATEA noastră de Pământeni?

Ce facem în continuare: Ciclul lunar care începe acum, se desfășoară cam toată luna Noiembrie, o lună cu numărul 11 și un nou portal deschis către posibilități infinite. Vibrația „posibilului devenit realitate” continuă și e susținută, după cum vedem, de mai multe configurații, astrologice, numerologice și chiar religioase, având în vedere că în ortodoxism îi sărbătorim în noiembrie pe Arhanghelii Mihail și Gavril.

Toate acestea cumulate m-au determinat să gândesc pentru această luna un program în 13 trepte, de urcat și de coborât, susținut în fiecare zi și de energia unuia dintre principalii 13 Arhangheli, pe care i-am învățat la cursul Essence of Angels.

NOTA privind Arhanghelii: Fiind entități cu o Vibrație înaltă, eterică, Arhanghelii sunt „flexibili” și ne pot ajuta personalizat, în acțiuni diferite. De aceea, enumăr mai jos cei treisprezece Arhangheli, cu rugămintea ca fiecare dintre noi să îi cheme pe rând sau împreuna, pentru ziua/materializarea la care simt că energia respectivă este cea mai potrivită. De exemplu, eu îl chem pe Arhanghelul Zadkiel la materializarea „Comunicării” mele, dar altcineva îl poate chema la materializarea „Umbrei” sau a „Creației” sale.

Arhangheli: Sandalfon Azrael Jofiel Haniel Mihail Chamuel Zadkiel Rafael Gabriel Raziel Jeremiel Uriel Metatron.
Despre Program: Numesc acest program MATERIALIZARILE/ DEMATERIALIZARILE ÎNALTE, pentru că implică foarte mult planul fizic, dar acesta este văzut de pe o treaptă de conștiința înălțată, ceea ce îmi întărește ideea de a le adăuga și un înger păzitor. Practic, pentru a consolida energia transformatoare a lui 13, pe 31.10 mai adaugăm la lista noastră anterioară o dorință și o reciclare, în același timp, care să le îmbrățișeze pe toate cele dinainte, conform exemplului pe care îl voi da.

  • Intre 1-13 noiembrie facem MATERIALIZARILE ÎNALTE și acționăm efectiv ca și cum dorința noastră e îndeplinită, fiecare cu cât curaj are, să ne vedem atunci iluminare.
  • Pe 14 este Lună Plină, cu energia ei de maximă.
  • Intre 15-27 noiembrie urmează DEMATERIALIZARILE ÎNALTE, cand lăsam efectiv sa plece/ sa se transforme lucruri si oameni din viata noastra.

Acest program implică fapte, prin urmare afirmația trebuie dublată de o acțiune în planul fizic. Să trecem deci, la FAPTE.

NOTA: Calculele mele astrologice se bazează pe astrologia vedică. De aceea, există o diferența de calcul a pozițiilor corpurilor/ punctelor cerești de aprox 23 de grade. Totodată, în sistemul vedic tradițional se lucrează doar cu șapte corpuri astrale (două luminarii și cinci planete, cea mai îndepărtată fiind Saturn) și cu cele două Noduri Lunare, Rahu și Ketu.

Sunt fericită şi recunoscătoare că citești acest articol cu inima deschisă. Vrei să te abonezi afirmaţiile zilnice trimise de UniversulOM? O poți face prin trimiterea unui email la contact@universulom.ro.