Mindfulness prin miscare. De la constientizare la actiune

Workshop-ul are la baza principiul calitatii miscarii.  Punctele cheie sunt postura, respiratia si coordonarea, relatia dintre corp si minte. Veti invata ca folosind corpul fizic puteti avea mai multa energie si creativitate, control asupra emotiilor si motivatie crescuta pentru a ne pune mintea in folosul propriei persoane, a celor dragi si a

Speakers

Inceput

18 decembrie 2016 - 13:00

Sfarsit

18 decembrie 2016 - 15:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Workshop-ul are la baza principiul calitatii miscarii.  Punctele cheie sunt postura, respiratia si coordonarea, relatia dintre corp si minte.

Veti invata ca folosind corpul fizic puteti avea mai multa energie si creativitate, control asupra emotiilor si motivatie crescuta pentru a ne pune mintea in folosul propriei persoane, a celor dragi si a intregii lumi.

 

~ Constientizarea duce la schimbare ~

 

Chiar daca aveti un job static sau dinamic, efectele stresului (fizic si emotional) se vad in postura, in respiratia si mişcarile noastre. Prin (re)invatare si exersare, mintea poate crea o a doua natura.

Este nevoie de control constient si ghidare pana la deprindere, iar Alexandra va poate ajuta sa incepeti procesul. Veti ajunge sa faceti natural schimbarile de care aveti nevoie si sa preluati controlul asupra corpului.

 

Despre Alexandra:

Si-a urmat pasiunea pentru miscare, devenind kinetoterapeut, scopul ei fiind bine definit inca de la inceput in directia profilaxiei, a prevenirii aparitiei afectiunilor grave ale aparatului locomotor.

Misiunea ei este de a ajuta oamenii sa-si recastige controlul asupra corpului prin corectarea posturii, eficientizarea respiratiei, stapanirea calitatii miscarii si crearea de obiceiuri bune.

Ii plac provocarile, sa puna intrebari si sa gaseasca solutii. O fascinează progresul tehnologic, explorarea spatiului, a mintii si a corpului uman.

 
Pret: 70 ron. 

Locurile sunt limitate. Recomandam sa aveti o tinuta lejera (sau un schimb de haine).


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro