11.11.2015 – intrarea in noua dimensiune

Noi, oamenii, suntem facuti sa traim in lumina Soarelui. Astrul zilei isi imprastie generos razele asupra tuturor planetelor sistemului nostru solar. Mai putini dintre noi ne gandim insa si la lumina delicata a Lunii sau a stelelelor, dar cu siguranta lumea noastra n-ar mai fi la fel daca nu le-am

Inceput

11 noiembrie 2015 - 18:30

Sfarsit

11 noiembrie 2015 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

Noi, oamenii, suntem facuti sa traim in lumina Soarelui. Astrul zilei isi imprastie generos razele asupra tuturor planetelor sistemului nostru solar. Mai putini dintre noi ne gandim insa si la lumina delicata a Lunii sau a stelelelor, dar cu siguranta lumea noastra n-ar mai fi la fel daca nu le-am sti sus, pe bolta cerului.

Astrul noptii simbolizeaza subconstientul, nevazutul, interiorul, tot ceea ce ne misca fara ca noi sa stim. Iar data de 11 noiembrie este speciala deoarece forta si amprenta Lunii Noi care se formeaza in aceasta zi se suprapun peste portalul numerologic pe care il trecem in fiecare an. Semnificatia acestui moment este intarita si de sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavril (8 noiembrie), entitati superioare, care ne sprijina in procesul de inaltare la statutul de OM.

Irina si Silvia sunt doua Sagetatoare – calatoare, care s-au intalnit la momentul potrivit, pentru a se ajuta, a se sustine si a urca impreuna. In cazul lor definitia zodiei Sagetatorului este aplicata intr-un mod perfect: invatatura inalta, calatorii in toate sensurile si dimensiunile, generozitate, abundenta, prietenie. Ceea ce face acesta pereche formidabila este complementaritatea aspectelor astrale, drumul comun ales si bucuria pe care le-o aduce munca impreuna.

Irina Plescan studiaza astrologia de mai bine de douazeci de ani. A fost fascinata de studiul stiintelor orientale, atat de practice si de pragmatice in aplicarea lor asupra omului. Este atrasa de modul in care astrologia, prin prisma vechii cunoasteri hinduse, ne ajuta sa descifram subconstientul si darurile ascunse pe care fiecare le purtam in noi. Practica astrologia vedica ca terapie si are nenumarate exemple de vieti schimbate dupa o singura intalnire.

Silvia Stoian practica bioenergoterapia, in multe si variate forme. A inceput studiul terapiilor complementare acum cincisprezece ani, trecand prin toate formele si modelele momentului. Principalele tehnici de terapie folosite sunt bioenergoterapia si regresiile. Irina a fost prima care, acum cativa ani, a vazut canalul deschis de comunicare cu alte dimensiuni si a incurajat-o sa practice terapia prin regresie. Prin sesiunile pe care este ghidata sa le sustina, a reusit sa ajute nenumarati alti calatori sa descopere tainele si resursele pentru a-si transforma si sustine viata si visele.

 

Pret: 55 ron

Locurile sunt limitate.

 

Avem rugamintea ca in momentul inscrierii sa ne oferiti urmatoarele informatii (in campul Mesaj), pentru a vi se oferi cateva date astrologice personalizate:

  • data nasterii (zi, luna, an)
  • ora nasterii
  • locul nasterii

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro