Atelier de Luna Noua - muguri de oameni noi

Cea de-a treia Luna Noua din acest an se formeaza in data de 9 martie. Acest eveniment coincide cu formarea primei eclipse din acest an, o eclipsa totala de Soare, care are rolul de a ajuta semintele pe care le-am plantat la prima Luna Noua a anului, sa iasa la

Inceput

7 martie 2016 - 18:30

Sfarsit

7 martie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

Cea de-a treia Luna Noua din acest an se formeaza in data de 9 martie. Acest eveniment coincide cu formarea primei eclipse din acest an, o eclipsa totala de Soare, care are rolul de a ajuta semintele pe care le-am plantat la prima Luna Noua a anului, sa iasa la lumina. O eclipsa la Luna Noua este un eveniment astral deosebit, care deschide usi ce ne-au fost ferecate cu lanturi grele… daca o intelegem, daca ii prindem firul, ne poate transporta intr-o clipa catre viitorul pe care l-am simtit mereu refuzat.

Precum mugurele sau germenele care iese din samanta la suprafata pamantului ca un mic varf colorat, suntem invitati din astral sa ne conectam puternic la radacinile noastre, la informatia atotcuprinzatoare a spatiului akashic din inima Mamei Pamant si apoi sa ne desprindem usor de sol, sa ne inaltam in lumina Soarelui Nostru Interior, pentru a ne implini potentialul cel mai inalt in aceasta viata si in lume.

 

La aceasta intalnire, ne vom conecta impreuna la energiile eclipsei de Soare, prin descoperirea pozitiilor astrologice pe harta natala, atat a Lunii si Soarelui, cat si a Nodurilor Lunare (noduri care se mai numesc si Karmice).

Vom finaliza cu o meditatie ghidata catre radacinile/originea/copilaria fiecaruia dintre noi pentru ca apoi sa imbratisam desprinderea de Pamant si obtinerea unei noi viziuni, iluminate si inaltate ca OAMENI NOI, completi si perfecti.

 


Gazdele serii, Irina si Silvia sunt doua Sagetatoare – calatoare, care s-au intalnit la momentul potrivit, pentru a se ajuta, a se sustine si a urca impreuna. In cazul lor definitia zodiei Sagetatorului este aplicata intr-un mod perfect: invatatura inalta, calatorii in toate sensurile si dimensiunile, generozitate, abundenta, prietenie. Ceea ce face acesta pereche formidabila este complementaritatea aspectelor astrale, drumul comun ales si bucuria pe care le-o aduce munca impreuna.

Irina Plescan studiaza astrologia de mai bine de douazeci de ani. A fost fascinata de studiul stiintelor orientale, atat de practice si de pragmatice in aplicarea lor asupra omului. Este atrasa de modul in care astrologia, prin prisma vechii cunoasteri hinduse, ne ajuta sa descifram subconstientul si darurile ascunse pe care fiecare le purtam in noi. Practica astrologia vedica ca terapie si are nenumarate exemple de vieti schimbate dupa o singura intalnire.

Silvia Stoian practica bioenergoterapia, in multe si variate forme. A inceput studiul terapiilor complementare acum cincisprezece ani, trecand prin toate formele si modelele momentului. Principalele tehnici de terapie folosite sunt bioenergoterapia si regresiile. Irina a fost prima care, acum cativa ani, a vazut canalul deschis de comunicare cu alte dimensiuni si a incurajat-o sa practice terapia prin regresie. Prin sesiunile pe care este ghidata sa le sustina, a reusit sa ajute nenumarati alti calatori sa descopere tainele si resursele pentru a-si transforma si sustine viata si visele.

Pret: 74 ron

Locurile sunt limitate.

Avem rugamintea ca in momentul inscrierii sa ne oferiti urmatoarele informatii (in campul Mesaj), pentru a vi se oferi cateva date astrologice personalizate:

  • data nasterii (zi, luna, an)
  • ora si locul nasterii

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro