7 dimineti consecutive de Meditaţie Dinamică OSHO

Meditația Dinamică este una din tehnicile de bază din ”lumea Osho”, creată special pentru omul modern, pentru ca acesta să poată experimenta cu toată ființa sa starea de meditație sau non-minte. Asemenea calatoriei spirituale, ea pornește de la haosul in care ne aflăm cei mai mulți dintre noi, pentru a

Inceput

11 februarie 2016 - 07:30

Sfarsit

17 februarie 2016 - 09:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa

Meditația Dinamică este una din tehnicile de bază din ”lumea Osho”, creată special pentru omul modern, pentru ca acesta să poată experimenta cu toată ființa sa starea de meditație sau non-minte.

Asemenea calatoriei spirituale, ea pornește de la haosul in care ne aflăm cei mai mulți dintre noi, pentru a ajunge în cele din urmă la bucuria celebrării fără motiv.

Tehnica începe cu o etapă de RESPIRAȚIE DE FOC, urmată de CATHARSIS (ELIBERARE EMOȚIONALĂ), apoi SALT PE LOC, strigând sunetul ”HUU”, NEMIȘCARE, și în fine, CELEBRAREA PRIN DANS.

Descrierea detaliată a meditației o găsiți aici. Meditația va fi explicată și la fața locului.

 

RECOMANDĂRI PRACTICE PENTRU PARTICIPANȚI:

Este important să ajungeți cu 10-15 minute înainte de ora oficială de începere, pentru a vă schimba, merge la toaleta, acomoda cu spațiul. Introducerea meditației începe la 7.30, practica efectivă (ce durează 1 oră), la 7.45, cel târziu.

Meditația se face pe stomacul gol. Puteți bea ceai sau apă în schimb.

Va recomandam să aveți haine lejere, sport, care să nu vă distragă în timpul meditației. Pentru că se transpiră destul de mult, luați în calcul eventuale haine de schimb.

 

Pret:

  • pentru 7 zile:150 RON (120 de RON pentru cei care plătesc până pe 1 februarie inclusiv)
  • pentru 3 zile: 80 RON
  • 1 zi: 30 RON

Va rugam sa specificati numarul de zile si perioada in care doriti sa participati (in campul Mesaj din formularul de mai jos).

Persoanele care NU AU MAI FĂCUT NICIODATĂ Dinamica, sunt rugate să vină în prima zi a seriei (11 februarie), când vor fi oferite explicațiile complete ale tehnicii. În celelalte zile doar vom puncta unele aspecte, în funcție de energia momentului. Cei care au mai făcut Dinamica pot veni în oricare din zile, în limita locurilor disponibile.

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro