Atelier de Luna Noua - plantarea dorintelor pentru 2016

Fiecare aspect de Luna Noua este un prilej pentru a ne crea planuri pentru viitor. Vechile obiceiuri, comportamente si credinte sunt reevaluate si cautam noi metode si cai pentru a realiza si a aduce in realitate tot ceea ce punem pe lista dorintelor. Luna Noua care se formeaza pe 10.01.2016

Inceput

11 ianuarie 2016 - 18:00

Sfarsit

11 ianuarie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design
Fiecare aspect de Luna Noua este un prilej pentru a ne crea planuri pentru viitor. Vechile obiceiuri, comportamente si credinte sunt reevaluate si cautam noi metode si cai pentru a realiza si a aduce in realitate tot ceea ce punem pe lista dorintelor.
Luna Noua care se formeaza pe 10.01.2016 este un inceput miraculos pentru acest an. Numerologic, corespunde cu prima zi a anului, 01.01.2016, creand o oglinda magica, 10:01 care ne ofera un ragaz suplimentar de doua saptamani (pana la aspectul de Luna Plina din 24 ianuarie) pentru a ne insamnata cu claritate si hotarare planurile, visele si dorintele pentru acest an.
Aceasta prima Luna Noua din 2016 poarta amprenta numarului maestru 11 si are un potential urias… Este ca si cand ne aflam intr-un vortex energetic, care ne soarbe si accelereaza orice proces in care ne aflam. Pentru a fi pregatiti sa accesam puterile astrale, e foarte important sa fim constienti incotro vrem sa mergem, pentru ca apoi trebuie doar sa ne lasam purtati. Ni se releva un univers de posibilitati, ni se aduce in fata un teren virgin infinit, pe care intentiile fixate acum cresc cu viteza lui Fat-Frumos.
Va asteptam la atelier, unde vorbim despre energiile acestei Luni Noi, care se extind pe tot anul 2016. Ne scriem apoi lista de dorinte, utilizand toate simturile si clar-simturile active. Incheiem cu meditatia ghidata pentru a ajuta semintele-dorinte sa ajunga la locul potrivit si sa dea rod cat clipim din ochi.

Gazdele serii, Irina si Silvia sunt doua Sagetatoare – calatoare, care s-au intalnit la momentul potrivit, pentru a se ajuta, a se sustine si a urca impreuna. In cazul lor definitia zodiei Sagetatorului este aplicata intr-un mod perfect: invatatura inalta, calatorii in toate sensurile si dimensiunile, generozitate, abundenta, prietenie. Ceea ce face acesta pereche formidabila este complementaritatea aspectelor astrale, drumul comun ales si bucuria pe care le-o aduce munca impreuna.

Irina Plescan studiaza astrologia de mai bine de douazeci de ani. A fost fascinata de studiul stiintelor orientale, atat de practice si de pragmatice in aplicarea lor asupra omului. Este atrasa de modul in care astrologia, prin prisma vechii cunoasteri hinduse, ne ajuta sa descifram subconstientul si darurile ascunse pe care fiecare le purtam in noi. Practica astrologia vedica ca terapie si are nenumarate exemple de vieti schimbate dupa o singura intalnire.

Silvia Stoian practica bioenergoterapia, in multe si variate forme. A inceput studiul terapiilor complementare acum cincisprezece ani, trecand prin toate formele si modelele momentului. Principalele tehnici de terapie folosite sunt bioenergoterapia si regresiile. Irina a fost prima care, acum cativa ani, a vazut canalul deschis de comunicare cu alte dimensiuni si a incurajat-o sa practice terapia prin regresie. Prin sesiunile pe care este ghidata sa le sustina, a reusit sa ajute nenumarati alti calatori sa descopere tainele si resursele pentru a-si transforma si sustine viata si visele.

Pret: 55 ron

Locurile sunt limitate.

Avem rugamintea ca in momentul inscrierii sa ne oferiti urmatoarele informatii (in campul Mesaj), pentru a vi se oferi cateva date astrologice personalizate:

  • data nasterii (zi, luna, an)
  • ora si locul nasterii

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro