Atelier de scriitura si autocunoastere cu Mirel Bran

Un curs complet de initiere in tainele scrisului O sansa de a va descoperi fetele ascunse ale personalitatii Trezeste povestitorul din tine In tine e o voce care iti spune o poveste. Iti place, creste organic din tine si ai vrea s-o spui celui de linga tine. Dar se intampla ceva

Inceput

3 octombrie 2015 - 10:00

Sfarsit

3 octombrie 2015 - 20:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

Un curs complet de initiere in tainele scrisului

O sansa de a va descoperi fetele ascunse ale personalitatii

Trezeste povestitorul din tine

In tine e o voce care iti spune o poveste. Iti place, creste organic din tine si ai vrea s-o spui celui de linga tine. Dar se intampla ceva ciudat cind incepi s-o pui in cuvinte. Nu mai suna la fel, in rostirea ei ceva se pierde pe drum. Pierderea devine si mai mare in momentul in care vrei sa o scrii. Stai in fata paginii albe, uneori ore intregi. Scrii, tai, rescrii, recitesti, mizgalesti, mai stai citeva ore, revii, scrii din nou, recitesti si, cind simti ca te apropii de ceva, totul se prabuseste brusc. Povestea iti scapa printre degete. Mai iei o foaie alba si ramai incremenit in fata ei, un fel de oglinda a propriei tale neputinte. Infricosator!

Concluzia vine de la sine: incerc sa scriu dar nu pot, nu voi fi niciodata in stare sa o fac. E gandul nociv care-i blocheaza pe mai bine de 90 % dintre cei care au visat vreodata sa scrie.

V-ati trezit in vreo dimineata in care v-ati zis: astazi vreau sa cant la vioara alaturi de Yehudi Menuhin sau sa construiesc singur o casa sau sa pun spite la bicicleta sau sa predau epistemologie la Cambridge? Sunt oameni care fac astfel de lucruri. Dar inainte de a le face s-au pregatit multa vreme, au invatat, s-au antrenat. V-a invatat vreodata cineva cum sa scrieti cu adevarat ? V-ati antrenat vreodata in acest domeniu ? Sau poate credeti ca talentul face totul ? Da, unii pleaca la drum mai inzestrati dar… talentul reprezinta cam 10% din reusita unui text bun.

Restul e munca temeinica si antrenament atent vegheat.

Eu si partenerii mei din acest program asta va propunem: munca temeinica si antrenament atent vegheat. Nu avem retete pentru scris, asa ceva nu exista. StorYou este o poveste care a crescut din experienta mea de jurnalist, scriitor si regizor. Stiu cum se scrie o poveste si pot sa-i invat si pe altii sa o faca.

Programul StorYou va trezi povestitorul care doarme in voi.

Veti descoperi ca scrisul este prilej de bucurie si de regasire. Va propunem o calatorie unica a carei destinatie este partea cea mai frumoasa din voi. Pe acest drum veti intalni oameni care cauta acelasi lucru si va veti simti mai putin singuri intr-o lume care ne instraineaza. StorYou este povestea din voi care sunteti voi.

Exista pe piata un evantai enorm de carti despre storytelling, creative writing, retete si formule magice. Luati-le, daca va ajuta, dar nu va incredeti in ele, sunt doar marketing.

Echipa StorYou

Mirel Bran – Formator

Foto Mirel BranCorespondent pentru presa franceza (Le Monde, Le Point, France 24, Arte info, Radio Suisse), doctor in Stiintele informatiei la Universitatea Panthéon-Assas Paris II si absolvent al Scolii superioare de jurnalism de la Lille (Franta), Mirel Bran este de asemenea autorul cartilor « Bucarest, le dégel » (Autrement, Paris, 2006), Le chasseur de la Securitate (Cygne, Paris, 2009), Les Roumains, lignes de vie (Ateliers Henry Dougier, Paris, 2014) si a mai multor filme documentare difuzate in Franta, Elvetia si România. Creator al programului StorYou – coaching by writing – Mirel Bran este in acelasi timp principalul formator al acestui program ludic si inovant.

 

Florin Romascu – Tobe africane

2. Florin RomascuPercutionist de exceptie, Florin Romascu a facut parte din trupa SISTEM, o adevarata “success story” pe piata muzicala din România. Pasiunea pentru tobe l-a dus pentru multa vreme in Africa, apoi in Egipt unde a studiat ritmurile arabe, in India si in Japonia. Florin Romascu este specializat in coaching prin tobe. In spatele muzicianului se afla un psiholog rafinat a carui experienta de globe-trotter muzical va aduce programului storYou o dimensiune ludica si originala.

 

 

Yohanna Alba – Magia vocii interioare

3. Yohanna AlbaO muziciana de exceptie care foloseste vocea ca instrument de coaching si introspectie. Yohanna Alba va invita la o incursiune in lumea magica a sunetelor… proprii. Nu aveti nevoie sa faceti performanta muzicala sau sa aveti cunostinte in acest domeniu. Veti face cativa pasi catre o anumita initimitate cu propriul timbru vocal si veti constientiza bogatia si unicitatea lui. Yohanna Alba va ofera un spatiu unde va puteti reconecta cu sine, unde rezonati si vibrati sustinuti de energia grupului.

 

 

Olga Oltean – Meditatie

imgoCoach acreditat ACC la International Coach Federation, Statele Unite, Olga Oltean este specializata in tehnicile meditatiilor active Osho si maestru Reiki. Sesiunile de meditatie cu Olga Oltean sunt o punctuatie a programului storYou. Meditatia va permite ca vocea povestitorului ascunsa in fiecare din noi sa poata fi auzita si impartasita cu ceilalti.

 

Program storYou

4 module de week-end complet de la 10h00 la 18h00 cu pauza de prinz

  • 3-4 octombrie
  • 24-25 octombrie
  • 14-15 noiembrie
  • 28-29 noiembrie

Supervizare

  • 10 octombrie
  • 21 noiembrie

Mentoring

  • 17 octombrie
  • 31 octombrie
  • 7 noiembrie

+ trei sesiuni de meditatie integrate in cele 4 module de week-end

+ o sesiune de coaching cu tobe integrata in cele 4 module module de week-end

+ o sesiune de coaching prin voce integrata in cele 4 module module de week-end

 

Tarife – 900 euro pachet complet

Early bird pina la data de 28 septembrie – 750 euro pachet complet

 

Testimoniale

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939