Ayurvedic Breast Care Program for Women

Vino alături de Kara și Mădălina, învățăcelele Dr. Sanjivani/ Taruna de la centrul Sahasi Breast Care Center, Nagpur, India, la un workshop de o zi despre feminitate si ingrijirea ei. Viziunea Dr. Sanjivani/Taruna – doctor chirurg cu o experiență de peste 20 de ani în medicina halopată și holistică: ”Sânii

Inceput

6 noiembrie 2016 - 09:00

Sfarsit

6 noiembrie 2016 - 17:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Vino alături de Kara și Mădălina, învățăcelele Dr. Sanjivani/ Taruna de la centrul Sahasi Breast Care Center, Nagpur, India, la un workshop de o zi despre feminitate si ingrijirea ei.

Viziunea Dr. Sanjivani/Taruna – doctor chirurg cu o experiență de peste 20 de ani în medicina halopată și holistică:

Sânii sunt partea cea mai sensibilă parte a unei femei, întreaga creativitate a corpului feminin este centrată în jurul lor. Concentrarea în jurul sânilor și masajul asupra lor aduce la suprafață sentimente de bucurie, încredere și de iubire a întregului corp.

Sânii sunt polul POZITIV al femeii și masajul asupra lor este necesar pentru a ne face viața mai plină, mai fericită și mai sănătoasă. Este esențial pentru fiecare femeie să lucreze asupra țesutul său mamar.”

 

Despre AYURVEDA: Ayurveda este compus din două cuvinte Sanscrite: Ayu, care semnifică viață și Veda, care semnifică cunoașterea ei. Să ai cunoștințe despre viață este, pe scurt, Ayurveda.

După spusele unui antic înțelept Ayurvedic, Charka, „ayu” este compus din patru părți esențiale. Este fuziunea dintre minte, corp, simțuri și suflet. Conceptul de bază fiind: dacă există armonie între minte, corp și mediu, nu poate să existe boală. Astfel că, prin echilibrarea acestor părți, se poate atinge sănătatea.

 

CUI SE ADRESEAZĂ PROGRAMUL DE AYURVEDIC BREAST CARE?

Este adresat femeilor care își doresc o comunicare mai buna cu propriul corp, o metodă preventivă împotriva bolilor cauzate de blocajele energetice de la nivelul sânilor, un mijloc de recuperare fizică și psihologică după diferite afecțiuni și/sau traume. Acest program este un cadou de la o femeie la alta, un cadou de iubire și vindecare.

 

CE ÎMI ADUCE PROGRAMUL DE AYURVEDIC BREAST CARE?

Programul Ayurvedic dedicat femeilor are in vedere echilibrarea celor patru parți esențiale pentru obținerea sănătății fizice, emoționale, mentale și spirituale, prin utilizarea unor metode holistice după principiul prevenția este preferabilă tratamentului.

Pe parcursul zilei de Breast Care vom:

  • învăța despre punctele noastre vitale
  • învăța să ne automasăm sânii într-un mod vindecător (peste o bluză subțire din bumbac)
  • învăța metode de relaxare, descoperi exerciții de yoga special concepute pentru sănătatea noastră, a femeilor
  • dansa
  • împărtăși poveștile noastre de viață
  • lega noi prietenii
  • medita

 

Pret: 170 ron

Locurile sunt limitate. Recomandam sa purtati haine lejere, care permit miscarea.


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro