Curs de astro-energetică: Luna si Chakra inimii

Va invităm să continuăm impreună călătoria prin universul interior cu Chakra inimii, pe care Irina o asociaza atat de inspirat, Lunii. In Astrologia Vedică, Luna este numită Chandra şi inseamnă Cel Strălucitor sau Cel Ilustru. Conform legendelor vedice, zeul Chandra se naște din Oceanul de Lapte cu o frumusețe extraordinară.

Inceput

22 februarie 2016 - 18:30

Sfarsit

22 februarie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

Va invităm să continuăm impreună călătoria prin universul interior cu Chakra inimii, pe care Irina o asociaza atat de inspirat, Lunii.

In Astrologia Vedică, Luna este numită Chandra şi inseamnă Cel Strălucitor sau Cel Ilustru. Conform legendelor vedice, zeul Chandra se naște din Oceanul de Lapte cu o frumusețe extraordinară. El este una dintre cele mai favorabile divinităţi din religia hindusă, aducând prosperitate, emoţii pozitive şi viaţă lină celor care il venerează. Energia pe care Luna o susţine in universul interior este energia iubirii. Este vorba despre Iubire in toate formele ei, manifestată in toate tipurile de relații interumane: Iubirea care oferă suport vieții noastre, Iubirea care dă sens sufletului nostru, Iubirea prin care integrăm polaritatea minţii noastre.

Numerologic, Luna se corelează cu cifra 2 şi reprezintă 1+1, prima replicare a lui 1 – sinele divin şi coborârea lui spre material, prin emoţii. Cifra 2 simbolizează sub-constientul nostru sau sub-Soarele nostru sau sub-unul nostru, format prin identificarea Sinelui-unului nostru cu al altora. Practic, subconştientul este suma oglindirilor noastre până la vârsta de 6-7 ani (pentru că până la această vârstă învățăm prin imitatie), de aceea, in astrologie, Luna este corelată cu maternitatea şi cu vârsta copilăriei.

In cadrul fiecărui Curs de Astro-Energetică lucrăm cu tabele de corelaţii şi informații despre planete pe care vi le punem la dispoziție la începutul intâlnirii. Pe baza calculului personalizat (conform astrologiei vedice) a poziţiei Lunii şi a celorlalte planete studiate, fiecare participant va fi indrumat să-şi completeze propria astrogramă. Prin exerciţii energetice vom recunoaşte, conştientiza şi amplifica energia atotcuprinzătoare a iubirii / Chakrei inimii / Lunei. Vom discuta simbolistica chakrei Inimii / Lunei, ciclurile lunare şi aplicarea lor in viata de zi cu zi, pe care le corelăm cu afirmaţii pozitive, cifre, culori, informaţii despre Arhangheli şi note muzicale.

 


Gazdele serii, Irina si Silvia sunt doua Sagetatoare – calatoare, care s-au intalnit la momentul potrivit, pentru a se ajuta, a se sustine si a urca impreuna. In cazul lor definitia zodiei Sagetatorului este aplicata intr-un mod perfect: invatatura inalta, calatorii in toate sensurile si dimensiunile, generozitate, abundenta, prietenie. Ceea ce face acesta pereche formidabila este complementaritatea aspectelor astrale, drumul comun ales si bucuria pe care le-o aduce munca impreuna.

Irina Plescan studiaza astrologia de mai bine de douazeci de ani. A fost fascinata de studiul stiintelor orientale, atat de practice si de pragmatice in aplicarea lor asupra omului. Este atrasa de modul in care astrologia, prin prisma vechii cunoasteri hinduse, ne ajuta sa descifram subconstientul si darurile ascunse pe care fiecare le purtam in noi. Practica astrologia vedica ca terapie si are nenumarate exemple de vieti schimbate dupa o singura intalnire.

Silvia Stoian practica bioenergoterapia, in multe si variate forme. A inceput studiul terapiilor complementare acum cincisprezece ani, trecand prin toate formele si modelele momentului. Principalele tehnici de terapie folosite sunt bioenergoterapia si regresiile. Irina a fost prima care, acum cativa ani, a vazut canalul deschis de comunicare cu alte dimensiuni si a incurajat-o sa practice terapia prin regresie. Prin sesiunile pe care este ghidata sa le sustina, a reusit sa ajute nenumarati alti calatori sa descopere tainele si resursele pentru a-si transforma si sustine viata si visele.

Pret: 74 ron

Locurile sunt limitate.

Avem rugamintea ca in momentul inscrierii sa ne oferiti urmatoarele informatii (in campul Mesaj), pentru a vi se oferi cateva date astrologice personalizate:

  • data nasterii (zi, luna, an)
  • ora si locul nasterii

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro