Universul e in noi – curs de astro-energetica

Cursul de astrologie energetica pe care vi-l propunem se adreseaza tuturor celor care doresc sa inteleaga care este legatura dintre microcosmosul interior si expresia cosmica la nivelul Universului exterior. Primii care au facut aceasta conexiune au fost Rishi – inteleptii vechii Indii, care prin astrologia vedica, astrologia originala, ramura de

Inceput

26 ianuarie 2016 - 18:30

Sfarsit

26 ianuarie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

Cursul de astrologie energetica pe care vi-l propunem se adreseaza tuturor celor care doresc sa inteleaga care este legatura dintre microcosmosul interior si expresia cosmica la nivelul Universului exterior.

Primii care au facut aceasta conexiune au fost Rishi – inteleptii vechii Indii, care prin astrologia vedica, astrologia originala, ramura de baza a stiintelor vedice, faceau conexiunea intre lumile noastre interioare si cele exterioare. Ei stiau sa interpreteze semnele si miscarile planetelor si intelegeau influentele lor aspura microcosmosului uman, asupra sistemului social. Prevedeau starea sanatatii, vremea, aspecte favorabile casatoriilor sau ale altor evenimente majore din viata societatii.

Prin acest curs dorim sa va ajutam sa integrati aspectele planetelor care ne guverneaza viata, astfel incat sa puteti manifesta liber aspectele lor benefice pentru voi. Va vom prezenta planetele care ne conduc viata, planurile pe care actioneaza si expresiile lor specific, astfel incat sa va fie usor sa le intelegeti manifestarile, implicit pe voi insiva, in anumite situatii.

Prima intalnire va avea ca tema planeta Marte. Pare un inceput in forta, dar adevarul este ca planeta Marte ne daruieste mult mai mult decat ne-au invatat lectiile de mitologie, prin prezentarea Zeului Razboiului. Marte in astrologia vedica se numeste Mangala – Sfant, Binecuvantat – fiind nascut din transpiratia Lordului Shiva, care a cazut pe Pamant. Este clara legatura care se face prin Astrologia Vedica cu Pamantul si prima chakra, mitologia Greco-Romana pastrand doar conotatiile legate de razboi si agricultura.


Gazdele serii, Irina si Silvia sunt doua Sagetatoare – calatoare, care s-au intalnit la momentul potrivit, pentru a se ajuta, a se sustine si a urca impreuna. In cazul lor definitia zodiei Sagetatorului este aplicata intr-un mod perfect: invatatura inalta, calatorii in toate sensurile si dimensiunile, generozitate, abundenta, prietenie. Ceea ce face acesta pereche formidabila este complementaritatea aspectelor astrale, drumul comun ales si bucuria pe care le-o aduce munca impreuna.

Irina Plescan studiaza astrologia de mai bine de douazeci de ani. A fost fascinata de studiul stiintelor orientale, atat de practice si de pragmatice in aplicarea lor asupra omului. Este atrasa de modul in care astrologia, prin prisma vechii cunoasteri hinduse, ne ajuta sa descifram subconstientul si darurile ascunse pe care fiecare le purtam in noi. Practica astrologia vedica ca terapie si are nenumarate exemple de vieti schimbate dupa o singura intalnire.

Silvia Stoian practica bioenergoterapia, in multe si variate forme. A inceput studiul terapiilor complementare acum cincisprezece ani, trecand prin toate formele si modelele momentului. Principalele tehnici de terapie folosite sunt bioenergoterapia si regresiile. Irina a fost prima care, acum cativa ani, a vazut canalul deschis de comunicare cu alte dimensiuni si a incurajat-o sa practice terapia prin regresie. Prin sesiunile pe care este ghidata sa le sustina, a reusit sa ajute nenumarati alti calatori sa descopere tainele si resursele pentru a-si transforma si sustine viata si visele.

Pret: 55 ron

Locurile sunt limitate.

Avem rugamintea ca in momentul inscrierii sa ne oferiti urmatoarele informatii (in campul Mesaj), pentru a vi se oferi cateva date astrologice personalizate:

  • data nasterii (zi, luna, an)
  • ora si locul nasterii

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro