Curs de holistica si metafizica

Se recomanda tuturor persoanelor care doresc sa evolueze spiritual, fara a avea nevoie de o pregatire anterioara in acest domeniu, fiindca toate notiunile necesare se vor insusi in timpul Cursului. HOLISTIC vine de la cuvantul din limba greaca care inseamna intreg si conform Conceptului Holistic si Metafizic pe care vi-l

Inceput

28 noiembrie 2015 - 10:00

Sfarsit

29 noiembrie 2015 - 18:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Se recomanda tuturor persoanelor care doresc sa evolueze spiritual, fara a avea nevoie de o pregatire anterioara in acest domeniu, fiindca toate notiunile necesare se vor insusi in timpul Cursului.

HOLISTIC vine de la cuvantul din limba greaca care inseamna intreg si conform Conceptului Holistic si Metafizic pe care vi-l veti insusi cu totii in acest curs, omul este abordat ca intreg, iar boala ca o disfunctie a intregului.

METAFIZICA este stiinta care il apropie pe om de Dumnezeu prin cunoasterea adevarurilor, principiilor si a legilor universale divine si se ocupa cu absolut tot ceea ce este dincolo de fizic, de materie.

Veti invata sa va puneti in legatura cu sursa vietii si apoi veti practica anumite ritualuri spirituale pentru a va ridica nivelul energetic, putand astfel ajunge la expansiunea constientului si la accesarea unor nivele inalte de constiinta.

Acest curs va va schimba in mod sanatos viata !

Conform Conceptului Holistic si Metafizic, viata este bunul cel mai de pret si fiecare om este o fiinta unica in Univers, avand un potential imens de a crea absolut tot ceea ce isi poate imagina, constientiza si vizualiza.

Omul este o fiinta de lumina spirituala, creata dupa chipul si asemanarea divina si totodata, omul este singura fiinta din Univers cu capacitate de indumnezeire.

Cursul se va desfasura pe perioada 28-29 noiembrie, orele 10.00-18.00.

Pret: 120 euro

 

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro