Curs: Spiritualitatea Dacica

Claudia Donca, autor a 7 volume scrise in limba romana si engleza, va propune sa aflati cum puteti folosi in ziua de azi valorile spirituale pe care stramosii nostrii, DACII, le aplicau in viata cotidiana intr-un mod simplu, eficient, curat, ajungand la un nivel extraordinar de evolutie. Ei primeau intieri

Speakers

Inceput

24 aprilie 2016 - 10:00

Sfarsit

24 aprilie 2016 - 14:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Claudia Donca, autor a 7 volume scrise in limba romana si engleza, va propune sa aflati cum puteti folosi in ziua de azi valorile spirituale pe care stramosii nostrii, DACII, le aplicau in viata cotidiana intr-un mod simplu, eficient, curat, ajungand la un nivel extraordinar de evolutie.

Ei primeau intieri graduale, prin care depaseau defectele de ego si invatau sa-si depaseasca limitele, sa se vindece, sa obtina belsug, armonie, fericire, echilibru si frumusete. Educatia spirituala a dacilor avea la baza un set de legi denumite Legile Frumoase sau Legile lui Zamolxe (un spirit foarte evoluat intrupat pe vremea dacilor, venit sa contribuie la cresterea spirituala a acestora) care vor fi explicate in cadrul cursului, pentru a le putea folosi cu totii, in viata cotidiana.

Dacii aveau si un set de virtuti pe care le slefuiau in permanenta in interior si credeau in triada Gand-Vorba-Fapta, care genera mecanismul de punere in aplicare a valorilor lor. Ei stiau sa comunice cu cele 4 elemente: Pamant, Apa, Aer si Foc si au invatat sa foloseasca Legile Divine, Universale, in favoarea lor.

In cazul in care doriti sa invatati si sa folositi stiinta stramosilor nostri atat de evoluati spiritual, va invitam la cursul SPIRITUALITATEA DACICA, care are la baza o initiere realizata de Claudia, ca maestru, pentru deschiderea canalelor energetice, activarea si racordarea centrilor la lumina si apoi, pe baza unui suport de curs, veti afla care erau reperele mai importante in evolutie.

 

Pret: 200 ron sau 150 ron daca veniti cu un prieten.

Locurile sunt limitate.


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro