Introducere in sistemul Human Design

Avem in interiorul nostru un adevarat sistem natural de ghidare, cel cu care am venit in aceasta existenta, care functioneaza intr-un mod unic si ne ajuta sa ne gasim drumul potrivit in viata. Human Design ne ofera printr-o harta detaliata, unica, informatii despre acest sistem de ghidare interioara (Autoritatea decizionala), despre talentele si aptitudinile

Speakers

Inceput

11 iunie 2017 - 12:00

Sfarsit

11 iunie 2017 - 15:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

In curand , Life Design

Avem in interiorul nostru un adevarat sistem natural de ghidare, cel cu care am venit in aceasta existenta, care functioneaza intr-un mod unic si ne ajuta sa ne gasim drumul potrivit in viata.

Human Design ne ofera printr-o harta detaliata, unica, informatii despre acest sistem de ghidare interioara (Autoritatea decizionala), despre talentele si aptitudinile noastre native (Definitiile noastre). Descoperim in aceasta harta modalitatea (Strategia) prin care suntem facuti sa interactionam cu lumea inconjuratoare astfel incat sa ne putem bucura de viata eliminand rezistenta si obstacolele ce pot sa apara zi de zi in drumul nostru.
Din harta vom afla detalii ale programului genetic cu aspecte atat la nivel constient, cat si inconstient (cine credem ca suntem si cum suntem programati genetic pentru a calatori in timp si spatiu).
Folosindu-ne de instrumente simple, vom sti cum sa ne descoperim propriul adevar interior. Vom sti cum sa evitam influentele si conditionarile celorlalti, nu vom mai avea nevoie de ghidaj din exterior pentru a lua cele mai bune decizii pentru noi, vom avea relatii autentice bazate pe intelegere si respect, vom sti cum sa alegem cariera potrivita, vom fi noi insine! A ne experimenta design-ul nu este un proces nici usor si nici rapid. Nu este o reteta miraculoasa. Avem nevoie de angajament in timp, curaj si determinare.

In prezentarea introductiva vom afla care ne este Strategia aferenta Tipului de design din care facem parte, care ne este Autoritatea decizionala, ce ne defineste, cum putem fi conditionati din exterior si care sunt mecanismele prin care interactionam cu ceilalti.
Acesta nu este un curs, nu aprofundam subiectele aduse in discutie, dar veti ramane cu cele mai importante elemente definitorii cu care puteti incepe deja sa experimentati si sa vedeti daca acest sistem vi se potriveste si daca sunteti dispusi sa mergeti mai departe cu experimentarea.
Este un eveniment din seria prezentărilor introductive despre Human Design, prezentari ce vor sta la baza unor programe si workshop-uri dezvoltate în viitor în România de specialisti acreditati.

 

Pret: 170 ron 

Locurile sunt limitate.


Formular de inregistrare cu plata online

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

De unde ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Pretul unui bilet este 170 RON.

Nr. Bilete (obligatoriu)

Vei fi redirectionat catre pagina de plati securizata a mobilpay.ro

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro