Terapia prin ras (Laughter Yoga)

Atelierele regulate de Terapie prin Ras ajuta la reincarcarea personala, de-stresarea si declansarea abilitatii naturale a corpului de recuperare, activandu-se astfel starea de bine. Terapia prin Ras este un sistem ce faciliteaza reducerea tensiunilor emotionale, fizice si mentale in acelasi timp. In cadrul atelierului se lucreaza in acelasi timp la

Speakers

Inceput

29 martie 2017 - 19:00

Sfarsit

29 martie 2017 - 20:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Atelierele regulate de Terapie prin Ras ajuta la reincarcarea personala, de-stresarea si declansarea abilitatii naturale a corpului de recuperare, activandu-se astfel starea de bine. Terapia prin Ras este un sistem ce faciliteaza reducerea tensiunilor emotionale, fizice si mentale in acelasi timp. In cadrul atelierului se lucreaza in acelasi timp la nivel de minte si corp.

Rasul are puterea de a schimba starea in cateva minute prin eliberarea unor neurotransmitatori din celulele creierului numite endorfine. Creierul are nevoie cu 25% mai mult oxigen decat alte organe din corp pentru a functiona optim. Prin ras, creste rezerva de oxigen care ajuta la cresterea energiei si la atingerea performantelor optime.

Cresterea spiritului de apartenenta sociala – cei ce rad impreuna, lucreaza mai bine impreuna.

Rasul ajuta la constuirea legaturilor interumane de calitate si aduce echilibru emotional. Esenta este sa cultivam spiritul jucaus. Atitudinea ludica stimuleaza emisfera dreapta a creierului care este radacina creativitatii. Ajuta la generarea de noi idei si solutii pentru rezolvarea problemelor.

 

Ce este Wellness prin Ras?

Este un sistem extins de tehnici de respiratie si ras intentionate, cu ajutorul carora oricine poate sa rada fara utilizarea unor stimul externi, comedie sau chiar simtul umorului. Se stabileste astfel un angajament fata de starea de bine.

 

Beneficii:

 • Ajuta la construirea unor relatii constructive
 • Creste agreabilitatea si transparenta
 • Creste potentialul
 • Creste stima de sine
 • Construieste siguranta in exprimarea personala
 • Scade nevoia de a critica
 • Dizolva conflictul si scade inhibitia
 • Creste flexibilitatea si adaptabilitatea

 

Rasul ajuta la diminuarea tensiunilor si factorilor stresori si intareste imunitatea, astfel imbunatatind rezistenta in fata afectiunilor. Incurajeaza eliberarea endorfinelor care produc o stare de bine generala. Exista modificari fizice in corpul nostru atunci cand radem, lucram activ muschii fetei si ai corpului, pulsul si tensiunea arteriala cresc, respiram ceva mai repede si astfel se trimite mai mult oxigen in tesuturi. Se poate spune ca este inclusiv o forma de exercitiu fizic.

 

 • Pe plan social: creeaza conexiuni si relatii, este contagios si amuzant, creste apartenenta la grup, atrage, mareste creativitatea si inspiratia (partea dreapta a creierului), imbunatateste comunicarea, reduce inhibitia si dezvolta initiativa.
 • Pe plan psihologic: dizolva stresul, creeaza atitudini pozitive, amelioreza anxietatea si depresia, amelioreaza tulburarile psihosomatice, creste altruismul, optimismul si speranta, ajuta la gestionarea furiei si imbunatateste starea generala de bine.
 • Pe plan fizic: intareste sistemul imunitar, elibereaza endorfine, imbunatateste nivelul de oxigen din corp, relaxeaza corpul – Joging intern si stabilizeaza tensiunea arteriala.

 

Pret: 50 ron. 

Locurile sunt limitate


Formular de inregistrare cu plata online

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

De unde ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Pretul unui bilet este 50 RON.

Nr. Bilete (obligatoriu)

Vei fi redirectionat catre pagina de plati securizata a mobilpay.ro

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro