Luna Noua in Capricorn: Primavara Omului Nou

8 februarie 2016 este o zi speciala pentru multi dintre cei care urmaresc mersul planetelor si informatiile pe care ni le transmit, dar si pentru cei care, doar rasfoind internetul, afla ca in aceasta zi se sarbatoreste Anul Nou Chinezesc. Este o zi al carei numar se reduce la 1

Inceput

9 februarie 2016 - 18:30

Sfarsit

9 februarie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

8 februarie 2016 este o zi speciala pentru multi dintre cei care urmaresc mersul planetelor si informatiile pe care ni le transmit, dar si pentru cei care, doar rasfoind internetul, afla ca in aceasta zi se sarbatoreste Anul Nou Chinezesc.

Este o zi al carei numar se reduce la 1 (din 10) si semnificatia sa subtila ne conduce catre o intrebare esentiala: Cine sunt eu cel nou? Stiu ca am muncit mult sa plantez semintele unei noi vieti, dar am reusit sa ma transform?

Luna Noua in Casa a VII-a, in zodia Capricornului ne raspunde: “Sunt tot EU, dar completat de umbra mea, pe care am inteles-o si am adus-o in plan constient. Sunt EU, cel care am integrat polaritatea fiintei mele, sunt EU cel care am iesit din starea de victima si am intrat in starea de stapan atotputernic asupra mea. Sunt complet, format din doua jumatati perfect echilibrate. “Jumatatea” mea este partenerul meu de drum si tot mai putin Complementarul meu, pentru ca eu sunt un intreg si imi sunt suficient mie insumi. Ma construiesc tot mai solid in fiecare zi si sunt din ce in ce mai mult un sprijin pentru oricine din jur are nevoie”.

Iar planetele ne ajuta sa muncim cu placere, lasam in urma obligativitatea si intelegem ca tot ceea ce avem nevoie si tot ceea ce ni se cere este sa fim fericiti. Muncim in primul rand sa planificam si sa organizam. Se pare ca este o perioada in care se schimba mai ales vechiul mod de organizare (in orice domeniu al vietii vrem si avem nevoie) sau ne schimbam (fara sa ne miscam) vederea si viziunea asupra domeniului familial.


Gazdele serii, Irina si Silvia sunt doua Sagetatoare – calatoare, care s-au intalnit la momentul potrivit, pentru a se ajuta, a se sustine si a urca impreuna. In cazul lor definitia zodiei Sagetatorului este aplicata intr-un mod perfect: invatatura inalta, calatorii in toate sensurile si dimensiunile, generozitate, abundenta, prietenie. Ceea ce face acesta pereche formidabila este complementaritatea aspectelor astrale, drumul comun ales si bucuria pe care le-o aduce munca impreuna.

Irina Plescan studiaza astrologia de mai bine de douazeci de ani. A fost fascinata de studiul stiintelor orientale, atat de practice si de pragmatice in aplicarea lor asupra omului. Este atrasa de modul in care astrologia, prin prisma vechii cunoasteri hinduse, ne ajuta sa descifram subconstientul si darurile ascunse pe care fiecare le purtam in noi. Practica astrologia vedica ca terapie si are nenumarate exemple de vieti schimbate dupa o singura intalnire.

Silvia Stoian practica bioenergoterapia, in multe si variate forme. A inceput studiul terapiilor complementare acum cincisprezece ani, trecand prin toate formele si modelele momentului. Principalele tehnici de terapie folosite sunt bioenergoterapia si regresiile. Irina a fost prima care, acum cativa ani, a vazut canalul deschis de comunicare cu alte dimensiuni si a incurajat-o sa practice terapia prin regresie. Prin sesiunile pe care este ghidata sa le sustina, a reusit sa ajute nenumarati alti calatori sa descopere tainele si resursele pentru a-si transforma si sustine viata si visele.

Pret: 55 ron

Locurile sunt limitate.

Avem rugamintea ca in momentul inscrierii sa ne oferiti urmatoarele informatii (in campul Mesaj), pentru a vi se oferi cateva date astrologice personalizate:

  • data nasterii (zi, luna, an)
  • ora si locul nasterii

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro