Mandala – Mindfulness prin arta

Acest atelier de o zi te va ajuta sa explorezi creativitatea prin arta meditatiei si a desenului. Vei descoperi ca desenul te poate aduce intr-o conexiune mai profundă cu tine si lumea din jurul tau. Prin tehnica meditatiei vom crea un spatiu sacru in care vom stabili intentia cu care

Speakers

Inceput

12 mai 2018 - 10:00

Sfarsit

12 mai 2018 - 18:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Acest atelier de o zi te va ajuta sa explorezi creativitatea prin arta meditatiei si a desenului. Vei descoperi ca desenul te poate aduce intr-o conexiune mai profundă cu tine si lumea din jurul tau.

Prin tehnica meditatiei vom crea un spatiu sacru in care vom stabili intentia cu care dorim sa intram in procesul creator de desenare a mandalei. Apoi, in functie de intentia stabilita si ce aspect doresti sa imbunatatesti in viata ta, folosind tehnici NLP vei descoperi resursele personale pe care le poti utiliza pentru a depasesti acele blocajele mentale cauzate de supra-gandire sau de auto-critica. Desenul va fi instrumentul care iti va permite sa iti iei acel spatiu personal necesar pentru constientizare, intelegere si integrare.

 

Nu este nevoie sa ai cunostinte anterioare despre desen sau arta. Vei invata o tehnica simpla, pe baza careia vei putea desena nenumarate tipuri de mandale. Vom folosi elemente de geometrie sacra si simboluri pentru a crea un instrument care ne va asista in procesul de coagulare a unei intentii. De asemenea, vei invata cum sa folosesti practic o mandala si ce presupune contemplarea acesteia.

Fiecare cursant va primi un carton panzat si instrumente de desen si de pictura. La finalul atelierului, vei pleca acasa cu propria mandala conceputa la orele de curs, pe care o vei putea folosi personal sau o vei putea darui unei persoane dragi.

 

Programul atelierului:

  • Introducere & prezentare
  • Descrierea tehnicii de desen
  • Meditatie
  • Vizualizarea elementelor
  • Aplicarea tehnicii invatate / Desenul Mandalei

 

Ce este Mandala

Cuvantul “Mandala” este un cuvant Sanskrit, care inseamna cerc. Mandala este o forma de arta sacra, care se foloseste de geometrie si este cunoscuta in culturile stravechi si utilizata pentru puterile sale, in special cele de vindecare. Aceasta se regaseste pe peretii, pardoselile si ferestrele bisericilor, templelor, palatelor. De asemenea, un ochi atent le va descoperi si in diversele forme din natura.

Carl Jung spunea ca mandala este o reprezenare a inconstientului. Conform teoriei lui, meditatia, cu ajutorul mandalei create sau colorate are un efect de insanatosire psiho-emotionala si de relaxare. Tot el mai spunea ca atunci cand sinele reuseste sa se exprime prin desen, inconstientul raspunde dictand o atitudine de reverenta fata de viata.

 

 

Pret: 150 ron.

Locurile sunt limitate


Formular de inregistrare cu plata online

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

De unde ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Pretul unui bilet este 150 RON.

Nr. Bilete (obligatoriu)

Vei fi redirectionat catre pagina de plati securizata a mobilpay.ro

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro