Meditatia inimii

S-a demonstrat deja stiintific faptul ca inima genereaza un camp foarte puternic de energie electromagnetica, de aproximativ 60 de ori mai mare decat cel generat de creier. Astfel, in afara de functia inimii de a pompa sangele, exista un centru de procesare al informatiilor extrem de complex, care comunica cu

Inceput

12 iulie 2017 - 19:00

Sfarsit

12 iulie 2017 - 20:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa

S-a demonstrat deja stiintific faptul ca inima genereaza un camp foarte puternic de energie electromagnetica, de aproximativ 60 de ori mai mare decat cel generat de creier. Astfel, in afara de functia inimii de a pompa sangele, exista un centru de procesare al informatiilor extrem de complex, care comunica cu creierul si pe care il influenteaza prin intermediul diferitelor sisteme ale organismului uman. De aici, o functionare mai buna a creierului, o perceptie diferita si abilitate crescuta de gestionare a stresului.

 

Va invitam sa cream impreuna un spatiu in care sa permitem inimii sa genereze un astfel de camp de vindecare. Astfel, vom cobori in timpul acestei meditatii din minte in inima, printr-o tehnica simpla din traditia Sufita, prin respiratie si miscari ale corpului.

 

Pret: 30 ron.

Locurile sunt limitate.


Formular de inregistrare cu plata online

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

De unde ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Pretul unui bilet este 30 RON.

Nr. Bilete (obligatoriu)

Vei fi redirectionat catre pagina de plati securizata a mobilpay.ro

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro