Meditatia inimii

S-a demonstrat deja stiintific faptul ca inima genereaza un camp foarte puternic de energie electromagnetica, de aproximativ 60 de ori mai mare decat cel generat de creier. Astfel, in afara de functia inimii de a pompa sangele, exista un centru de procesare al informatiilor extrem de complex, care comunica cu

Speakers

Inceput

14 octombrie 2015 - 19:00

Sfarsit

14 octombrie 2015 - 20:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa

S-a demonstrat deja stiintific faptul ca inima genereaza un camp foarte puternic de energie electromagnetica, de aproximativ 60 de ori mai mare decat cel generat de creier. Astfel, in afara de functia inimii de a pompa sangele, exista un centru de procesare al informatiilor extrem de complex, care comunica cu creierul si pe care il influenteaza prin intermediul diferitelor sisteme ale organismului uman. De aici, o functionare mai buna a creierului, o perceptie diferita si abilitate crescuta de gestionare a stresului.

 

Va invitam sa cream impreuna un spatiu in care sa permitem inimii sa genereze un astfel de camp de vindecare. Astfel, vom cobori in timpul acestei meditatii din minte in inima, printr-o tehnica simpla din traditia Sufita, prin respiratie si miscari ale corpului.

 

Pret: 30 ron/sesiune sau 100 ron – 4 sesiuni


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro