Meditatia OSHO CHAKRA BREATHING

Respiratia inseamna viata. Mai mult, respiratia si gandirea sunt profund conectate, fiind ca doi poli ai aceluiasi lucru. Daca suntem atenti, atunci cand mintea isi schimba traseul, si respiratia are acelasi comportament. De exemplu atunci cand suntem furiosi, respiratia se schimba instant, ritmul dispare. Ea are o alta calitate, lipsita

Speakers

Inceput

10 martie 2016 - 19:00

Sfarsit

10 martie 2016 - 20:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa

Respiratia inseamna viata. Mai mult, respiratia si gandirea sunt profund conectate, fiind ca doi poli ai aceluiasi lucru. Daca suntem atenti, atunci cand mintea isi schimba traseul, si respiratia are acelasi comportament. De exemplu atunci cand suntem furiosi, respiratia se schimba instant, ritmul dispare. Ea are o alta calitate, lipsita de ritm. In mod similar, cand suntem pe punctul de a adormi, ea devine profunda si are un ritm lent. De asemenea, poate fi un instrument – atunci cand este folosita constient – pentru a energiza si curata corpul energetic.

In acest sens, meditatia Osho Chakra Breathing foloseste o respiratie rapida si profunda si miscari ale corpului menite sa creeze deschidere si constienta, vitalitate si un spatiu de tacere in toate cele 7 chakre, si in viata noastra.

Chakrele sunt amplasate in profunzime in interior, nu la suprafata corpului. Vom calatori ascendent si descendent prin cele 7 chakre:

  1. chakra de baza: centrul sexual, pelvisul inferior
  2. chakra sacrala: sub nivelul ombilicului
  3. chakra plexului solar: deasupra ombilicului, sub stern
  4. chakra inimii: mijlocul pieptului
  5. chakra gatului: zona gatului
  6. chakra celui de-al treilea ochi: intre sprancene
  7. chakra coroana: crestetul capului

La acesta meditatie poate participa oricine este interesat de deschidere, relaxare si armonizare, indiferent de gradul de familiarizare cu meditatiile Osho si meditatia in general.

 

Pret: 30 ron/sesiune sau 100 ron – 4 sesiuni

Locurile sunt limitate.


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro