Meditatia OSHO Nadabrahma

De multe ori traim o stare pe care o resimtim ca un fel de scindare. Corpul o ia intr-o directie, iar mintea in alta. Parca suntem fragmentati si ne traim viata apucand-o in mai multe directii. Singura noatra sansa este sa ne recunoastem si sa ne stabilizam adevarata natura: respectiv instanta

Speakers

Inceput

18 octombrie 2016 - 19:00

Sfarsit

18 octombrie 2016 - 20:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa

De multe ori traim o stare pe care o resimtim ca un fel de scindare. Corpul o ia intr-o directie, iar mintea in alta. Parca suntem fragmentati si ne traim viata apucand-o in mai multe directii. Singura noatra sansa este sa ne recunoastem si sa ne stabilizam adevarata natura: respectiv instanta care le observa pe amandoua. Pentru ca nu suntem nici corpul si nici mintea noastra.

Meditaţia OSHO Nadabrahma foloseste o metoda blanda ce are la baza sunetul şi mişcările lente ale corpului, restabilind armonie acolo unde exista conflicte de orice fel. Apoi, avand mintea si corpul aliniate si liberi de dominatia lor, devenim martorul lor. Aceasta observare din afara este ceea ce aduce in final pace, tacere si fericire autentica.

”Deci în Nadabrahma, amintește-ți asta: lasă corpul și mintea să fie complet unite, dar adu-ți aminte că trebuie să devii un martor. Ieși din ele, ușor, încet, pe ușa din spate, fără nicio luptă, fără niciun efort.” OSHO

Meditatiile Osho sunt foarte usor de practicat si adaptate omului contemporan, pentru care practica meditatiei are nevoie de o etapa pregatitoare.

Invitația se adresează tuturor, indiferent de nivelul de familiarizare cu Osho sau cu meditaţia in general.

 

RECOMANDARI PRACTICE PENTRU PARTICIPANȚI:

* Pentru ca accesul in sala se face pana la ora 19, va invitam să ajungeți cu 5-10 minute înainte de ora oficială de începere, pentru a vă schimba, merge la toaletă, acomoda cu spațiul.

** Recomandam să purtati haine lejere, care să nu vă distragă în timpul meditației.

*** Este de preferat să aveţi stomacul gol (lăsaţi o pauză de 1-2 ore între meditaţie şi ultima masă).

 

Pret: 30 ron

Locurile sunt limitate.


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro