Meditatia OSHO Nadabrahma

  Nadabrahma este o tehnica de meditatie de origine tibetana, simpla si totusi foarte eficienta, prin care conflictele se dizolva, corpul si mintea intra in armonie, iar tu devii un observator al acestora, liber de dominatia lor. Sunet, vibratie si miscare lenta. Imbinate pentru a aduce energie, pace, liniste si

Inceput

29 martie 2017 - 19:00

Sfarsit

29 martie 2017 - 20:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa

 

Nadabrahma este o tehnica de meditatie de origine tibetana, simpla si totusi foarte eficienta, prin care conflictele se dizolva, corpul si mintea intra in armonie, iar tu devii un observator al acestora, liber de dominatia lor.

Sunet, vibratie si miscare lenta. Imbinate pentru a aduce energie, pace, liniste si beatitudine.

La nivelul corpului fizic, meditatia prin sunet imbunatateste sanatatea, avand efecte mai ales la nivelul gatului, plamanilor si pieptului, reduce durerea si stresul, ajuta la regenerarea sistemului nervos. La nivel mental, stimuleaza creativitatea si imbunatateste comunicarea.

Invitația se adresează tuturor, indiferent de nivelul de familiarizare cu meditaţia in general. Va invitam sa ajungeți cu 5-10 minute înainte de ora oficiala de incepere, pentru a va schimba si acomoda cu spatiul. Purtati haine lejere. Este de preferat să aveţi stomacul gol (lăsaţi o pauză de 1-2 ore între meditatie si ultima masa).

 

Pret: 30 ron/sesiune 

Locurile sunt limitate.


Formular de inregistrare cu plata online

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

De unde ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Pretul unui bilet este 30 RON.

Nr. Bilete (obligatoriu)

Vei fi redirectionat catre pagina de plati securizata a mobilpay.ro

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro