Curs de astro-energetica: planeta Mercur si chakra Vishudda – Vocea Divina

Ne continuam calatoria puternic transformatoare catre al cincilea vortex de forta personala, chakra gatului sau Vishudda, rezonanta in sistemul nostru solar cu vibratia planetei Mercur. In corelatiile astro-numerologice preluate din astrologia hindusa, 3, adica Mercur este egal cu 1, adica Soarele plus 2, adica Luna. In legendele vedice, Buddha, zeul

Inceput

2 martie 2016 - 18:30

Sfarsit

2 martie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

Ne continuam calatoria puternic transformatoare catre al cincilea vortex de forta personala, chakra gatului sau Vishudda, rezonanta in sistemul nostru solar cu vibratia planetei Mercur.

In corelatiile astro-numerologice preluate din astrologia hindusa, 3, adica Mercur este egal cu 1, adica Soarele plus 2, adica Luna. In legendele vedice, Buddha, zeul corespunzator planetei Mercur, este fiul Lunii. Iata cum o legenda sau un simplu calcul matematic de adunare a lui 1 cu 2, simbolizeaza atat de frumos uniunea energiilor solare si lunare in nasterea acestui vesnic adolescent al astrologiei, care este Mercur.

Mercur este mesagerul zeilor, zeul Pan si este vocea divina exprimata prin Arhanghelul Zadkiel.

Energiile lui Mercur oglindite in chakra gatului se pot armoniza daca reusim sa comunicam conform cu ceea ce ne spun sufletul si simturile noastre. Aceasta planeta simbolizeaza si mintea noastra rationala, analitica, cea care incearca sa disece si sa separe tot, asa incat ne izoleaza de iubirea universala. Ea are un potential evolutiv imens daca reusim sa iesim din capcanele polarizarii prin integrare. Concret, putem exersa zilnic gandirea obiectivata, nepartinitoare, afirmatiile pozitive si comunicarea din inima.

Incepem cursul cu calculul personalizat al pozitiei lui Mercur conform Astrologiei Vedice si il plasam in astrograma individuala a fiecarui participant, cu o mica discutie despre modalitatea cea mai buna de a-l intelege si integra. Apoi vom recunoaste si amplifica vocea divina si vom analiza simbolistica si etimologia legate de chakra gatului si de planeta Mercur. De asemenea, vom face corelatii intre Mercur, centrul energetic din zona gatului si afirmatii pozitive, cifre, culori, arhangheli si note muzicale. Continuam cu exercitii de constientizare a  energiei chakrei Vishudda. Finalizam cu o meditatie ghidata pentru armonizarea acestui vortex energetic.

In toate intalnirile noastre, lucram cu tabele de corelatii si informatii despre planete pe care vi le punem la dispozitie la începutul cursului.

 


Gazdele serii, Irina si Silvia sunt doua Sagetatoare – calatoare, care s-au intalnit la momentul potrivit, pentru a se ajuta, a se sustine si a urca impreuna. In cazul lor definitia zodiei Sagetatorului este aplicata intr-un mod perfect: invatatura inalta, calatorii in toate sensurile si dimensiunile, generozitate, abundenta, prietenie. Ceea ce face acesta pereche formidabila este complementaritatea aspectelor astrale, drumul comun ales si bucuria pe care le-o aduce munca impreuna.

Irina Plescan studiaza astrologia de mai bine de douazeci de ani. A fost fascinata de studiul stiintelor orientale, atat de practice si de pragmatice in aplicarea lor asupra omului. Este atrasa de modul in care astrologia, prin prisma vechii cunoasteri hinduse, ne ajuta sa descifram subconstientul si darurile ascunse pe care fiecare le purtam in noi. Practica astrologia vedica ca terapie si are nenumarate exemple de vieti schimbate dupa o singura intalnire.

Silvia Stoian practica bioenergoterapia, in multe si variate forme. A inceput studiul terapiilor complementare acum cincisprezece ani, trecand prin toate formele si modelele momentului. Principalele tehnici de terapie folosite sunt bioenergoterapia si regresiile. Irina a fost prima care, acum cativa ani, a vazut canalul deschis de comunicare cu alte dimensiuni si a incurajat-o sa practice terapia prin regresie. Prin sesiunile pe care este ghidata sa le sustina, a reusit sa ajute nenumarati alti calatori sa descopere tainele si resursele pentru a-si transforma si sustine viata si visele.

 

Pret: 74 ron

Locurile sunt limitate.

Avem rugamintea ca in momentul inscrierii sa ne oferiti urmatoarele informatii (in campul Mesaj), pentru a vi se oferi cateva date astrologice personalizate:

  • data nasterii (zi, luna, an)
  • ora si locul nasterii

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsocity.ro