Mindfulness - prezentare gratuita

Pestii nu pot sa explice apa in care traiesc, pentru ca se nasc in apa, traiesc in apa si mor in apa. In acelasi fel, toate experientele pe care le traim se formeaza in minte. Te provoc sa gasesti ceva care se afla in afara mintii! Din fericire, noi nu

Speakers

Inceput

14 iulie 2015 - 19:30

Sfarsit

14 iulie 2015 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Pestii nu pot sa explice apa in care traiesc, pentru ca se nasc in apa, traiesc in apa si mor in apa. In acelasi fel, toate experientele pe care le traim se formeaza in minte. Te provoc sa gasesti ceva care se afla in afara mintii! Din fericire, noi nu suntem pesti si putem sa explicam mintea. Cine o explica? Mintea, evident! Cui o explicam? Mintii, desigur! Mintea este cel mai bun prieten al nostru si merita sa o cunoastem mai bine.

De ea depinde intreaga noastra viata. Acelasi trandafir mirosit de doua minti diferite poate sa produca experiente complet diferite. Acelasi apus de soare pe malul marii poate sa fie incantator sau banal. Asadar, tot ce faci si tot ceea ce experimentezi depinde de calitatea mintii tale. Dar stii sa ai grija de mintea ta? Stii cum poti sa iti cultivi mintea astfel incat toate experientele pe care le traiesti sa fie mai fericite si toate actiunile pe care le faci sa fie mai focalizate?

Hai sa vorbim despre toate acestea la atelierul de mindfulness.


 

Ce este mindfulness, intrebi ?

Mindfulness este o stare mentala caracterizata de atentie sporita si acceptare a experientei momentului prezent. Aceasta ne ajuta sa devenim mai constienti de noi insine si mai capabili sa ne bucuram de viata.

Starea de mindfulness poate fi activata si dezvoltata prin metode derivate din practici spirituale antice, care sunt studiate si adaptate de psihologia si medicina contemporana.

Aceste practici au fost studiate riguros si introduse in psihologia vestica de Prof. dr. Jon Kabat-Zinn (professor emerit, Universitatea Massachusetts). Bazandu-se pe ele, in ultimii 20 de ani au fost dezvoltate numeroase programe de reducere a stresului, de combatere a depresiei si de crestere a starii de bine.

Cultivarea mintii se face prin tehnici simple ce pot fi practicate oriunde si oricand, acasa sau la birou, atunci cand mergi pe strada sau cand conduci masina, chiar si atunci cand stai de vorba cu cineva.

Vino sa descoperi secretul din fata ochilor tai !

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro