Momentul acțiunilor transformatoare. Creăm dinspre interior spre exterior

  Pentru ca anul acesta a fost un an al “dublelor”, sau al portalurilor, va propunem o intalnire/discutie, pentru a afla cum ne influenteaza ultima Luna Noua a acestui an, care se formeaza pe 11 decembrie 2015. Sa se faca lumina....si s-a facut lumina! De la Luna Noua de tip

Inceput

12 decembrie 2015 - 15:00

Sfarsit

12 decembrie 2015 - 18:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

 

Pentru ca anul acesta a fost un an al “dublelor”, sau al portalurilor, va propunem o intalnire/discutie, pentru a afla cum ne influenteaza ultima Luna Noua a acestui an, care se formeaza pe 11 decembrie 2015.

Sa se faca lumina….si s-a facut lumina! De la Luna Noua de tip portal din 11.11.2015, cand am accesat o energie de reconstructie majora a spatiului interior, am redescoperit si potentialul nostru creativ, ca atribut divin,maret si infinit.

In mod sincronistic, trecem  acum printr-o perioada de transformari rapide si simultane in toate domeniile vietii. ceea ce ne face sa nu mai putem functiona dupa o lista de prioritati. Totul devine o prioritate chiar din momentul in care cream mental situatia respectiva,pentru ca ajungem sa materializam mult mai rapid si mai puternic ceea ce gandim.

Acum, Luna Noua din 11.12.2015 in Varsator si in conjunctie cu Saturn ne vorbeste despre focalizarea si asumarea actiunilor noastre la nivel social,colectiv si in scopuri umanitare. Toate planetele in mers direct in perioada Sarbatorilor si Luna Plina din ziua de Craciun ridica la maximum energetica acestei perioade,producand un val de realizari de varf in existenta umanitatii.

 

Gazdele serii, Irina si Silvia sunt doua Sagetatoare – calatoare, care s-au intalnit la momentul potrivit, pentru a se ajuta, a se sustine si a urca impreuna. In cazul lor definitia zodiei Sagetatorului este aplicata intr-un mod perfect: invatatura inalta, calatorii in toate sensurile si dimensiunile, generozitate, abundenta, prietenie. Ceea ce face acesta pereche formidabila este complementaritatea aspectelor astrale, drumul comun ales si bucuria pe care le-o aduce munca impreuna.

Irina Plescan studiaza astrologia de mai bine de douazeci de ani. A fost fascinata de studiul stiintelor orientale, atat de practice si de pragmatice in aplicarea lor asupra omului. Este atrasa de modul in care astrologia, prin prisma vechii cunoasteri hinduse, ne ajuta sa descifram subconstientul si darurile ascunse pe care fiecare le purtam in noi. Practica astrologia vedica ca terapie si are nenumarate exemple de vieti schimbate dupa o singura intalnire.

Silvia Stoian practica bioenergoterapia, in multe si variate forme. A inceput studiul terapiilor complementare acum cincisprezece ani, trecand prin toate formele si modelele momentului. Principalele tehnici de terapie folosite sunt bioenergoterapia si regresiile. Irina a fost prima care, acum cativa ani, a vazut canalul deschis de comunicare cu alte dimensiuni si a incurajat-o sa practice terapia prin regresie. Prin sesiunile pe care este ghidata sa le sustina, a reusit sa ajute nenumarati alti calatori sa descopere tainele si resursele pentru a-si transforma si sustine viata si visele.

 

Pret: 55 ron

Locurile sunt limitate.

 

Avem rugamintea ca in momentul inscrierii sa ne oferiti urmatoarele informatii (in campul Mesaj), pentru a vi se oferi cateva date astrologice personalizate:

  • data nasterii (zi, luna, an)
  • ora si locul nasterii

 

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro