OSHO Gibberish - meditatia lunii ianuarie

Va invitam sa incepem anul intr-o maniera diferita. Cu o luna in care sa traim impreuna experienta No-Mind. Trei saptamani in care avem ocazia sa trecem dincolo de minte printr-un proces creat stiintific de Osho. DE CE sa trecem dincolo de minte? - Pentru a descoperi cine suntem de fapt, dincolo

Inceput

27 ianuarie 2016 - 19:00

Sfarsit

27 ianuarie 2016 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa

Va invitam sa incepem anul intr-o maniera diferita. Cu o luna in care sa traim impreuna experienta No-Mind. Trei saptamani in care avem ocazia sa trecem dincolo de minte printr-un proces creat stiintific de Osho.

DE CE sa trecem dincolo de minte? – Pentru a descoperi cine suntem de fapt, dincolo de ganduri, emotii, senzatii. Acea autoritate interioara autentica.

Intalnirile noastre saptamanale vor incepe cu meditatia Gibberish, in care 10 minute ne vom misca corpul pe muzica, 20 min vom face Gibberish pentru a crea spatiul de tacere pentru urmatoarele 20 minute.

Despre Gibberish:

Gibberish inseamna sa vorbesti intr-o limba pe care nu o cunosti. Chineza, daca nu stii chineza, germana, daca nu stii germana. Ideea este sa verbalizezi tot ceea ce-ti vine in minte dar intr-un limbaj pe care mintea nu-l poate intelege. Astfel pe parcursul procesului exprimarea va deveni din ce in ce mai libera, fara judecati si implicit bariere mentale, permitand participantului sa exprime liber, sa curete mintea si sa experimenteze in urmatoarea etapa, tacerea, linistea mult visata . Este un mod stiintific de a curata mintea, o metoda cathartica.

Ce spune Osho despre necesitatea gibberishului:

Trebuie sa ‘intri’ in gibberish pentru ca trebuie sa ‘iesi’ din el. Mintile voastre sa fie pline de gibberish si nimic altceva. Spune tot ceea ce ai vrut pana acum sa spui si nu ai fost in stare sa o faci din cauza civilizatiei, educatiei, culturii, societatii. Aici nimeni nu asculta, fiecare e implicat in treaba lui.


Apoi dupa o scurta pauza, vom aprofunda spatiul de tacere printr-o alta meditatie, diferita in fiecare saptamana. In prima saptamana (13 ianuarie) – Meditatia Inimii, pe 20 ianuarie – Meditatia OSHO Nadabrahma, iar pe 27 ianuarie – Meditatia OSHO CHAKRA SOUNDS .

MEDITATIA OSHO CHAKRA SOUNDS

In aceasta meditatie sunetul este calea prin care se intra in contact cu chakrele – centrii energetici ai corpului, care se deschid si armonizeaza. Acelasi sunet te poate transporta intr-un spatiu profund de tacere interioara si pace.
Chakrele sunt amplasate in profunzime in interior, nu la suprafata corpului. Vei calatori ascendent si descendent prin cele 7 chakre:

  1. chakra de baza: centrul sexual, pelvisul inferior
  2. chakra sacrala: sub nivelul ombilicului
  3. chakra plexului solar: deasupra ombilicului, sub stern
  4. chakra inimii: mijlocul pieptului
  5. chakra gatului: zona gatului
  6. chakra celui de-al treilea ochi: intre sprancene
  7. chakra coroana: crestetul capului

Astfel in luna ianuarie intalnirile noastre saptamanale vor dura in loc de o ora, ceva mai mult de 2 ore, incluzand pauza dintre cele 2 meditatii.

(Ne) vom explora (pe) diverse cai, pentru a (ne) gasi si a (ne) savura.

Ca experiment, vom lua cu noi acasa practica zilnica a meditatiei Gibberish in aceste trei saptamani, pentru a curata permanent mintea de tot ce se acumuleaza pe parcursul zilei – restul detaliilor le aflam la prima intalnire.

Pret: 40 ron.

Locurile sunt limitate.


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro