Profilul și rolurile din Human Design

Fiecare dintre noi are în harta sa de Human Design o caracteristică numită Profil. Prin analiza Profilului aflăm care sunt acele roluri pe care am venit să le îndeplinim în această existență. Rolurile de Investigator (linia 1), Pustnic (2), Martir (3), Oportunist (4), Eretic (5) și Model de urmat (linia 6)

Speakers

Inceput

10 martie 2018 - 12:00

Sfarsit

10 februarie 2018 - 15:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Fiecare dintre noi are în harta sa de Human Design o caracteristică numită Profil. Prin analiza Profilului aflăm care sunt acele roluri pe care am venit să le îndeplinim în această existență.

Rolurile de Investigator (linia 1), Pustnic (2), Martir (3), Oportunist (4), Eretic (5) și Model de urmat (linia 6) sunt doar 6 din rolurile pe care suntem făcuți să le îndeplinim pe parcursul vieții. Sunt rolurile primare sau temele de bază ale profilului și își au rădăcinile în liniile Porții 10, Poarta Comportamentului Sinelui. Sunt 6 din cele 12 roluri individuale.

 

Însă mai există 12 roluri colective și 12 roluri tribale (exprimate la nivel de comunitate) și ne arată modalitatea în care exprimăm în exterior rolurile potrivite și respectiv internalizăm ceea ce primim din exteriorul nostru.

Fie acceptăm și îmbrățișăm aceste roluri, care ni se vor potrivi perfect ca un costum făcut pentru noi anume, fie trecem prin diverse greutăți pe care le putem întâmpina pe parcurs pentru că de-a lungul timpului ne-am lăsat în voia condiționărilor din exterior, costumul fiind simțit ca incomod.

Va invitam sa descoperiti toate aceste roluri in cadrul acestui eveniment.

 

Pret: 170 ron


Formular de inregistrare cu plata online

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

De unde ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Pretul unui bilet este 170 RON.

Nr. Bilete (obligatoriu)

Vei fi redirectionat catre pagina de plati securizata a mobilpay.ro

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro