Reconectarea cu emotiile

Atelierul este dedicat reconectarii cu emotiile noastre si indreptarii atentiei catre noi insine pentru a descoperi sursa fericirii si multumirii care se afla in interiorul fiecaruia dintre noi. Reconectarea cu emotiile este un pas necesar pentru a ajunge la o stare de bine care sa nu varieze in functie de

Speakers

Inceput

2 iunie 2016 - 19:00

Sfarsit

2 iunie 2016 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Atelierul este dedicat reconectarii cu emotiile noastre si indreptarii atentiei catre noi insine pentru a descoperi sursa fericirii si multumirii care se afla in interiorul fiecaruia dintre noi.

Reconectarea cu emotiile este un pas necesar pentru a ajunge la o stare de bine care sa nu varieze in functie de ceea ce se intampla in jurul nostru. Asta ne va ajuta sa vedem si ca emotiile in sinea lor nu sunt pozitive sau negative, ci sunt o forme de energie pe care daca le intelegem si le simtim fara a le reprima, le putem folosi in viata de zi cu zi in folosul nostru. Vom descoperi ca ceea ce ne extenueaza, de fapt, nu este emotia in sine ci forta si energia pe care o folosim ca sa reprimam o emotie sau alta.

Atelierul se va desfasura sub forma de prezentare a aspectelor de mai sus si va cuprinde si exercitii practice de meditatie care sa ne ajute sa intelegem prin propria experienta cele discutate.

 

In urma atelierului:

  • vom intelege care este natura emotiilor, modul in care acestea se formeaza si relatia dintre ganduri si emotii;
  • vom invata 4 tipuri de exercitii de meditatie care ne vor ajuta sa dezvoltam o interactiune benefica cu emotiile noastre;
  • vom invata cum putem simti emotiile la adevarata lor intensitate, fara ca asta sa ne afecteze;
  • vom invata sa folosim energia emotiilor in folosul nostru in viata de zi cu zi;
  • vom intelege ce mesaje ne transmit emotiile;
  • vom invata sa nu ne mai identificam cu gandurile si emotiile noastre;
  • vom descoperi cum sa ne raportam intr-un mod benefic pentru noi la emotii precum furia, frica si tristetea;
  • vom vedea ca fericirea noastra nu depinde de fapt de conditiile exterioare, ci de modul in care ne raportam la ele si ca adevarata sursa a fericirii este in interiorul fiecaruia dintre noi.

 

Emotiile fac parte din viata fiecaruia dintre noi si sunt o sursa importanta de energie pe care putem invata sa o folosim pentru a obtine ceea ce ne dorim.

 

Pret: 50 Ron

Locurile sunt limitate.


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro