Relatiile si autenticitatea

De cate ori ne gandim la relatiile noastre, gandul ne poarta la ceilalti, fie ei parteneri de viata, copii, parinti, prieteni, parteneri de afaceri sau colegi. Observam ce fac, ce zic, cum  sunt, ce s-a intamplat, ce nu s-a intamplat, ne gandim cum ar fi trebuit sa fie, cum ar

Speakers

Inceput

3 aprilie 2015 - 18:00

Sfarsit

3 aprilie 2015 - 20:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design
De cate ori ne gandim la relatiile noastre, gandul ne poarta la ceilalti, fie ei parteneri de viata, copii, parinti, prieteni, parteneri de afaceri sau colegi. Observam ce fac, ce zic, cum  sunt, ce s-a intamplat, ce nu s-a intamplat, ne gandim cum ar fi trebuit sa fie, cum ar trebui sa se poarte, cum ar trebui sa se schimbe ca relatia sa fie cea visata.
Ne inchipuim relatia ca o coarda tinuta de doua persoane si ne asteptam ca celalalt sa danseze asa cum ne asteptam noi. De multe ori, credem ca noi am facut tot ce trebuie, ca suntem partenerii ideali. Oare?
Cata putere si front liber avem noi, ca partener intr-o relatie, pentru a cladi o relatie grozava? Care este partea noastra de contributie, de aport, de colorare si determinare a situatiilor?
Ce rol au aici autenticitatea, increderea si curajul? Cum sa gasesti relatia fericita chiar in relatia de azi?
Atelier de savoare a relatiilor – School of Happiness

Pret: 50 ron