Seara de prezentare – Aliniament Divin

Ce este Aliniamentul Divin? Este o forma unica de vindecare spirituala, o modalitate revolutionara de a recastiga sanatatea intr-un mod natural, care nu a mai fost demonstrata lumii in aceasta forma. Este o activare energetica, o vindecare spirituala profunda. Stabilirea Ordinii Divine prin Aliniamentul Divin (Alinierea Coloanei Vertebrale) nu este

Inceput

21 aprilie 2016 - 19:00

Sfarsit

21 aprilie 2016 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Ce este Aliniamentul Divin?

Este o forma unica de vindecare spirituala, o modalitate revolutionara de a recastiga sanatatea intr-un mod natural, care nu a mai fost demonstrata lumii in aceasta forma. Este o activare energetica, o vindecare spirituala profunda.

Stabilirea Ordinii Divine prin Aliniamentul Divin (Alinierea Coloanei Vertebrale) nu este o tehnica sau o metoda realizata de om; ea provine numai din puterea Spiritului inteligent superior (Dumnezeu, Sursa ) si care ajuta la eliberarea si dizolvarea blocajelor energetice la toate nivelurile fiintei, restabiland oridinea divina a corpului. Acest echilibru va permite dezvoltarea armonioasa si curgerea fortei vitale prin corp ajutand la realizarea starii de bine complete.

Alinierea coloanei, a corpului, nu este un tratament de vindecare in sens medical traditional, ci un proces spiritual. Nu se poate compara cu metode conventionale sau terapii manuale. Este o forma de vindecare a coloanei vertebrale, care nu este atinsa prin efort fizic, tehnici sau interventii. Soldurile se indreapta, lungimea picioarelor se armonizeaza si devin egale, spatele, umerii si omoplatii se adapteaza la energia „noii ordini”, astfel incat intreaga coloana vertebrala sa poata fi indreptata. In functie de gradul de avansare, chiar si scoliozele cele mai grave, cronice, se reduc treptat.

 

Acesta vindecare spirituala, vizibila si demonstrabila, se face o singura data in viata, intr-o singura sedinta, fara niciun contact fizic, fara a fi manipulat scheletul osos, ci doar prin canalizarea acestei energii absolute, inteliente prin forta Spiritului.

Prin Aliniamentul Divin, chiar si oamenii considerati de institutiile medicale drept incurabili pot fi vindecati. Sunt deja multe astfel de cazuri. Imediat dupa transmiterea impulsului de vindecare, toate nivelurile fiintei umane se aliniaza, iar ordinea divina se restabileste, la nivelul tuturor celor 5 corpuri ( fizic, mental, emotional, spiritual si energetic). Aliniamentul este recomandat tuturor, inclusiv bebelusilor. Este recomandat si femeilor insarcinate care doresc o nastere naturala.

Puteti veni sa vedeti, sa asistati sa va permiteti sa intrati in acesta ordine divina, in medicina viitorului. Veniti si vedeti! Veniti sa simtiti! Veniti sa pasiti intr-o lume noua.

 

Sesiunea de Aliniament Divin (Aliniament Vertebral) costa 130 Euro pentru adulti, iar pentru copiii pana in 16 ani costul este 65 Euro.

 

Experienta este facilitata de Alexandra Dumitrica si Mircea Osan, absolventi a Scolii de Vindecatori Spirituali condusa de Anne Hubner.

Puteti viziona cum se realizeaza procedura aici:

http://youtu.be/FgPug1epRig

http://youtu.be/GoHuFHh6tzY

 

Intrarea la conferinta este libera. Accesul va fi permis doar persoanelor inscrise prin completarea formularului de mai jos.

Locurile sunt limitate.

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro