Curs de astro-energetica: Soarele interior

“Fiecare scanteie divina are micul sau soare si acesta este cel care coordoneaza toate campurile subtile, de la cel divin pana la campul energetic primar." Cu aceasta afirmatie drept motto, pornim in descoperirea Soarelui nostru interior. De ce? Pentru ca soarele nostru interior ne permite sa devenim independenti, sa constientizam ca

Inceput

14 februarie 2016 - 10:00

Sfarsit

14 februarie 2016 - 13:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

“Fiecare scanteie divina are micul sau soare si acesta este cel care coordoneaza toate campurile subtile, de la cel divin pana la campul energetic primar.”

Cu aceasta afirmatie drept motto, pornim in descoperirea Soarelui nostru interior. De ce? Pentru ca soarele nostru interior ne permite sa devenim independenti, sa constientizam ca noi suntem cei care ne cream contextul, ca putem aduce in noi si in jurul nostru lumina, bucurie, veselie, intelegere si tot ceea ce avem nevoie. Minunatul Soare, centrul Sistemului nostru solar, este sus pe cer si-si face treaba, lumineaza. Soarele din interiorul nostru are acelasi scop: sa lumineze in noi si pentru noi. Sa ne invete ca suntem creatorii propriilor povesti, propriilor vieti, ca noi hotaram cat de luminosi suntem sau putem fi!

Va invitam sa ne insotiti in aceasta calatorie de descoperire interioara, pentru ca fiecare dintre noi sa devena un punct de lumina, de iubire si armonie in complexul sistem al erei noului Pamant. Cum vom face asta? Intai prin identificarea astrologica a Soarelui interior, apoi prin integrarea energiilor solare in corpurile noastre energetice.

 


Gazdele serii, Irina si Silvia sunt doua Sagetatoare – calatoare, care s-au intalnit la momentul potrivit, pentru a se ajuta, a se sustine si a urca impreuna. In cazul lor definitia zodiei Sagetatorului este aplicata intr-un mod perfect: invatatura inalta, calatorii in toate sensurile si dimensiunile, generozitate, abundenta, prietenie. Ceea ce face acesta pereche formidabila este complementaritatea aspectelor astrale, drumul comun ales si bucuria pe care le-o aduce munca impreuna.

Irina Plescan studiaza astrologia de mai bine de douazeci de ani. A fost fascinata de studiul stiintelor orientale, atat de practice si de pragmatice in aplicarea lor asupra omului. Este atrasa de modul in care astrologia, prin prisma vechii cunoasteri hinduse, ne ajuta sa descifram subconstientul si darurile ascunse pe care fiecare le purtam in noi. Practica astrologia vedica ca terapie si are nenumarate exemple de vieti schimbate dupa o singura intalnire.

Silvia Stoian practica bioenergoterapia, in multe si variate forme. A inceput studiul terapiilor complementare acum cincisprezece ani, trecand prin toate formele si modelele momentului. Principalele tehnici de terapie folosite sunt bioenergoterapia si regresiile. Irina a fost prima care, acum cativa ani, a vazut canalul deschis de comunicare cu alte dimensiuni si a incurajat-o sa practice terapia prin regresie. Prin sesiunile pe care este ghidata sa le sustina, a reusit sa ajute nenumarati alti calatori sa descopere tainele si resursele pentru a-si transforma si sustine viata si visele.

Pret: 55 ron

Locurile sunt limitate.

Avem rugamintea ca in momentul inscrierii sa ne oferiti urmatoarele informatii (in campul Mesaj), pentru a vi se oferi cateva date astrologice personalizate:

  • data nasterii (zi, luna, an)
  • ora si locul nasterii

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro