Seminar: Teoria si Practica Starilor de Constiinta Modificata

  Nevoia de a accesa stările modificate de conştiinţă nu este nici pe departe o dorinta de a evada, ci este una dintre caracteristicile umane de baza, care au condus la dezvoltarea culturii şi civilizaţiei. Exista posibilitatea de a ajunge intr-o stare de constiinta modificata intentionat, utilizand diferite tehnici de

Inceput

19 noiembrie 2016 - 18:00

Sfarsit

27 noiembrie 2016 - 22:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

 

Nevoia de a accesa stările modificate de conştiinţă nu este nici pe departe o dorinta de a evada, ci este una dintre caracteristicile umane de baza, care au condus la dezvoltarea culturii şi civilizaţiei.

Exista posibilitatea de a ajunge intr-o stare de constiinta modificata intentionat, utilizand diferite tehnici de autocontrol mental, tehnici de hipnoza, rugaciune, meditatie etc. Starile de constiinta modificata reprezinta acele stari care ne duc dincolo de limita normalului de zi cu zi; sunt stari in care hipersensibilitatea si acuitatea anumitor perceptii ne pot face sa intram in contact cu o alta fata a acestei lumi.

De exemplu, putem percepe sau vedea lucruri diferite, putem crea actiuni si stari inexplicabile din punct de vedere stiintific, ce pot duce in final, la vindecari miraculoase, calatorii spatio-temporale etc.

 

Michael Hutchison spunea: „Este important să învăţăm să intrăm în mod deliberat şi conştient în alte stări de conştiinţă, deoarece asemenea experienţe reprezintă porţi deschise către folosirea sistemului nervos la capacitatea sa maximă, către folosirea potenţialului uman latent, precum şi către o funcţionare mai bună a sistemului nervos în stările normale de conştiinţă”.

Putem oare să „auzim” ce ne șoptește subconștientul, folosind rezervele creierului? Suntem convinși că se poate, trebuie doar sa invatam să o facem.

 

Obiectivele seminarului:

  • Să învățăm să ne dirijăm propriile abilități. Însușirea dobândită va rămâne în conștiință și va putea fi folosită oricând pe parcursul vieții
  • Să ne însușim autoreglarea și auto-programarea, să ne dezvoltăm capacitățile intuitive și să folosim rezervele organismului
  • Să cunoaștem metode simple si accesibile de intrare în transă pentru a ne îmbunătăți intuiția, sănătatea și capacitatea de a găsi soluții
  • Studiul practic al metodelor de relaționare a prezentului cu viitorul. Practici de dezvoltare personală verificate în timp
  • Noi începem prin însușirea unor regimuri simple („Gemeni”, „Urma informațională”), după care trecem treptat la unele mai complexe.
  • Intuiția poate deveni un sfătuitor de încredere în situații complicate, care nu pot fi rezolvate logic, mai ales dacă nu dispui de timp sau informații suficiente (Regimul „Liliac”).

Există astfel de situații în viață? Da!

Putem învăța sa fim mai eficienti în astfel de situații, îmbunătățind calitatea deciziilor luate? Fără îndoială! Acest seminar este dedicat cercetărilor în domeniul dezvoltării intuiției, studiului resurselor interioare, al dorințelor, convingerilor, valorilor etc., necesare celor care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții.

 

Program seminar:

Sambata, 19 noiembrie, orele 10.00-19.00

Duminica, 20 noiembrie, orele 10.00-19.00

Luni, 21 noiembrie – Vineri, 25 noiembrie, orele 18.00-22.00

Sambata, 26 noiembrie, orele 10.00-19.00

Duminica, 27 noiembrie, orele 10.00-19.00

 

Pret seminar: 500 euro

Pentru plata efectuata pana pe 1 noiembrie 2016, benificiati de un DISCOUNT DE 10%;

Locurile sunt limitate.


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro