Strala Yoga

Este o practica jucausa, libera, usoara. In cadrul atelierului, deschidem corpul pentru a relaxa mintea, descoperim impreuna spatiul propriu in care sa te misti usor si conectat la propria persoana. Este o practica care te indeamna sa inveti si sa descoperi natura ta, a fizicului si a mintii, sa te

Speakers

Inceput

9 februarie 2017 - 19:00

Sfarsit

9 februarie 2017 - 20:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa

Este o practica jucausa, libera, usoara. In cadrul atelierului, deschidem corpul pentru a relaxa mintea, descoperim impreuna spatiul propriu in care sa te misti usor si conectat la propria persoana. Este o practica care te indeamna sa inveti si sa descoperi natura ta, a fizicului si a mintii, sa te iubesti si sa iti depasesti propriile limite.

Strala Yoga este proiectata sa declanseze raspunsul natural al corpului de relaxare – o cascada chimica responsabila pentru sanatatea generala si starea de bine. Cand ne fortam si impingem catre ceva anume, se creeaza tensiune si activeaza cortizolul care este responsabil pentru stres.

Eliminam tensiunea din corp si minte!

Strala Yoga îți respectă limitele, lucrăm cu empatie pentru corpul tău. O altfel de abordare în tot ce facem, sa ne simțim bine la fiecare pas, fără să luptăm cu noi și fără tensiuni. Stăm departe de reguli rigide și ne legăm la intuiția proprie, ne mișcam împreuna cu respirația, cu calm, făra să ne forțam spre o formă strictă.
Când ne concentrăm pe o formă anume, pe un obiectiv, pierdem intuiția și senzatia din corp, apare presiunea împlinirii obiectivului și creeaza stres, limitează opțiunile și transformă experiența în negativ.

În Strala Yoga mișcarea este una naturală și începe cu respirația, te lasă să explorezi și să te miști ușor in spațiul tau, astfel ajungem să facem lucruri complexe într-un mod usor.

Este mai mult decât a poza în anumite posturi, ne descoperim propria rețetă de a fi, conectati atât mental și fizic!
Pret: 35 ron. 

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro