Tao/Yoga Master Gong

Terapia cu sunete este o practica veche de mii de ani pe care au folosit-o cu succes mai toate culturile si traditiile spirituale. Tao/Yoga Master Gong este o practica spirituala care reuneste tehnici stravechi - precum sunetele Tao vindecatore, respiratii yoga, pase magice - cu baia sonora propriu zisa, realizata

Inceput

22 aprilie 2016 - 19:00

Sfarsit

22 aprilie 2016 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Inspiring Guest

Terapia cu sunete este o practica veche de mii de ani pe care au folosit-o cu succes mai toate culturile si traditiile spirituale.

Tao/Yoga Master Gong este o practica spirituala care reuneste tehnici stravechi – precum sunetele Tao vindecatore, respiratii yoga, pase magice – cu baia sonora propriu zisa, realizata prin magia invatatorilor transpersonali ai sunetelor, respectiv gongurile, bolurile tibetane si de cuart si alte instrumente traditionale apartinand diverselor culturi. Se lucreaza deopotriva cu mantre si nume divine.

Scopul acestei terapii sonore este intrarea in starea de transa a undelor cerebrale de tip alfa sau tetha care induc pacea si armonia interioara, dar pot activa deopotriva si stari vizionare de constiinta extinta sau modificata. Sunetele gongurilor si ale bolurilor de cuart au proprietati alchimice de dematerializare sau de reactivare a AND-ul si de reintinerire celulara. De cele mai multe ori sesiunile de tarepie sonora sunt corelate cu date astrologice importante care sustin energia si intentia de lucru a meditatiei.

Pentru terapia cu gonguri  Mihaela va lucra in duo cu Armine Vosganian, absolventa de teatru si regie film, actualmente masterand in regie de film la Londra, initiata de asemenea in Yoga gong, Reiki, Shamanism, Tao, Spatiul Sacru al Inimii  si Kabbala.

In vara trecuta Mihaela si Armine au primit Kalachakra – cea mai inalta forma de initiere in Tantra Yoga de la Maestrul Dalai Lama.

 

Pret: 

  • 90 ron
  • 50 ron pentru elevi/studenti

 

Locurile sunt limitate.


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro