Traim cum gandim

Traim vremuri fascinante. Coexistam patru generatii… cea a strabunicilor ce nu au auzit in copilarie de radio si lumina electrica, cea a bunicilor ce au trait uimirea primelor emisiuni TV si a primilor pasi pe Luna, cea a maturilor care au beneficiat de deschiderea lumii catre univers prin astrofizica, calculator,

Inceput

25 mai 2015 - 19:30

Sfarsit

25 mai 2015 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Inspiring Guest

Traim vremuri fascinante. Coexistam patru generatii… cea a strabunicilor ce nu au auzit in copilarie de radio si lumina electrica, cea a bunicilor ce au trait uimirea primelor emisiuni TV si a primilor pasi pe Luna, cea a maturilor care au beneficiat de deschiderea lumii catre univers prin astrofizica, calculator, internet si in fine, cea a copiilor ce s-au nascut in acest mediu ce continua sa evolueze exponential. Ei sunt asa numita generatie digitala, o generatie fortata sa gandeasca altfel pentru a putea rezolva criza multidimensionala cu care se confrunta azi omenirea.

Va invitam la o intalnire cu prof. Dumitru Constantin Dulcan, in cadrul careia ne va impartasi viziunea sa despre relatia Creier – Minte, despre o dimensiune Spirituala, despre fascinantul rol al Gandirii Omului asupra propriei sale dezvoltari, asupra aproapelui, asupra planetei vii TERRA.

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro

Eveniment gratuit