Urban New You Retreat

Urban New You Retreat este un prim pas spre schimbarea in bine, spre un stil de viata mai sanatos si responsabil. Primul pas spre a te redescoperi. Pana la urma, cand tu esti bine cu tine insati, indeplinirea visurilor vine de la sine. Pe 22 aprilie 2018, la Urban New You Retreat, ti-am

Inceput

22 aprilie 2018 - 08:00

Sfarsit

22 aprilie 2018 - 20:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Urban New You Retreat este un prim pas spre schimbarea in bine, spre un stil de viata mai sanatos si responsabil. Primul pas spre a te redescoperi. Pana la urma, cand tu esti bine cu tine insati, indeplinirea visurilor vine de la sine.

Pe 22 aprilie 2018, la Urban New You Retreat, ti-am pregatit o zi plina, dinamica, care iti va dezvalui care sunt capacitatile tale adevarate. #allday

Impreuna vom porni intr-o calatorie a redescoperirii de sine, alaturi de cei mai buni traineri de Yoga si Pilates. In cadrul workshop-ului de Mindfulness, vom invata tehnici noi de respiratie si meditatie, atat de utile pentru a ne calma inima, mintea, cat si corpul.

In plus, ti-am pregatit un curs de cooking, unde vom pregati retete delicioase si, mai ales, sanatoase. Ingredientele proaspete, neprocesate, folosite in pregatirea meniurilor si a sucurilor, ii vor oferi organismului tau o binemeritata pauza, constituind bazele unui nou stil alimentar; unul sanatos.

Iar pentru cele care vor sa incheie ziua intr-o nota de serenitate, terapeutele noastre profesioniste se vor ocupa de rasfatul tau in cadrul sesiunilor de masaj. Acestea nu sunt incluse in program, insa pot fi achizitionate separat, pentru ca tu sa beneficiezi de pachetul complet.

Ce zici? Esti gata sa te regasesti pe tine si sa iti indeplinesti toate dorintele?

Inscrieri aici.

 

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro