Curs de astro-energetica: Venus si manifestarile sale

Suntem inca prizonierii dualitatii si aceasta ne face sa cautam mereu confortul unuia dintre poli, deobicei al celui pe care il intelegem mai usor. Ne este inca greu sa acceptam intregul cu toate fetele sale, sa intelegem ca acolo unde este frumos este si urat, lumina nu exista fara umbra,

Inceput

5 februarie 2016 - 18:30

Sfarsit

5 februarie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

Suntem inca prizonierii dualitatii si aceasta ne face sa cautam mereu confortul unuia dintre poli, deobicei al celui pe care il intelegem mai usor. Ne este inca greu sa acceptam intregul cu toate fetele sale, sa intelegem ca acolo unde este frumos este si urat, lumina nu exista fara umbra, iar cele mai ridicole sau neplacute si ascunse aspecte ale personalitatilor noastre contin cel putin germenii intelepciunii si nobletei.

La fel se intampla si cu Venus, cea mai iubita dintre planete, Luceafarul serilor si diminetilor noastre, considerata benefica oriunde si oricand isi face aparitia. Atributele sale sunt considerate a fi romantismul, frumusetea, senzualitatea, pasiunea, confortul, luxul, bogatia. Este patroana artelor, a muzicii, dansului, a primaverii. Dar astrologia vedica ne aduce interpretari si explicatii mult mai rafinate despre aceasta dulce si suava energie.

In sanscrita Venus se numeste Shukra, iar acest cuvant se traduce prin “lumina” sau “stralucire”. Acelasi cuvant se foloseste si pentru “tesutul reproducator”, iar toate acestea ne duc cu usurinta la conotatiile de Luceafar, creativitate, fertilitate, care i se atribuie. Tesutul reproducator fiind cel mai rafinat tesut din corpul fizic, care provine din toate celelalte tesuturi, ne spune acelasi lucru despre creativitatea pe care ne-o ofera Venus: se formeaza ca o suma a tuturor celorlalte calitati ale noastre.

Dar care este umbra sa, partea sa nevazuta, aspectele care compenseaza toate aceste calitati? In atelierul practic la care va invitam, pe langa atributele cunoscute ale acestei planete, vom prezenta si discuta aspecte numerologice, dar si interesantele moduri de manifestare ale acestei energii in corpurile noastre (fizice si subtile) si exprimarea sa prin chakra sacrala – Svadistana.

 


Gazdele serii, Irina si Silvia sunt doua Sagetatoare – calatoare, care s-au intalnit la momentul potrivit, pentru a se ajuta, a se sustine si a urca impreuna. In cazul lor definitia zodiei Sagetatorului este aplicata intr-un mod perfect: invatatura inalta, calatorii in toate sensurile si dimensiunile, generozitate, abundenta, prietenie. Ceea ce face acesta pereche formidabila este complementaritatea aspectelor astrale, drumul comun ales si bucuria pe care le-o aduce munca impreuna.

Irina Plescan studiaza astrologia de mai bine de douazeci de ani. A fost fascinata de studiul stiintelor orientale, atat de practice si de pragmatice in aplicarea lor asupra omului. Este atrasa de modul in care astrologia, prin prisma vechii cunoasteri hinduse, ne ajuta sa descifram subconstientul si darurile ascunse pe care fiecare le purtam in noi. Practica astrologia vedica ca terapie si are nenumarate exemple de vieti schimbate dupa o singura intalnire.

Silvia Stoian practica bioenergoterapia, in multe si variate forme. A inceput studiul terapiilor complementare acum cincisprezece ani, trecand prin toate formele si modelele momentului. Principalele tehnici de terapie folosite sunt bioenergoterapia si regresiile. Irina a fost prima care, acum cativa ani, a vazut canalul deschis de comunicare cu alte dimensiuni si a incurajat-o sa practice terapia prin regresie. Prin sesiunile pe care este ghidata sa le sustina, a reusit sa ajute nenumarati alti calatori sa descopere tainele si resursele pentru a-si transforma si sustine viata si visele.

Pret: 55 ron

Locurile sunt limitate.

Avem rugamintea ca in momentul inscrierii sa ne oferiti urmatoarele informatii (in campul Mesaj), pentru a vi se oferi cateva date astrologice personalizate:

  • data nasterii (zi, luna, an)
  • ora si locul nasterii

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro