Luna Plină din 14.11.2016 – Procesul nostru de Materializări Înalte este complet

Luna Plină din 14.11.2016 – Procesul nostru de Materializări Înalte este complet

Dragă OM,

Ajungem deja la penultima Luna Plină din acest an, o Mega-Luna îi putem spune, pentru că apropierea ei de Pământ acum este maximă în ultimii șaptezeci de ani, la fel și percepția noastră referitoare la mărimea și strălucirea ei.

 

Analiză Numerologică
Cifra acestei Luni Pline este 7, o cifră care poartă energia spiritualității și a depășirii Realității (Realitatea fiecăruia dintre noi) sau, mai bine zis, a schimbării – a transmutării ei. Pentru a o înțelege, e mai ușor să ne amintim frazele de poveste, în care voinicii aveau de străbătut „șapte mari și șapte țări” până să găsească meleagurile/ persoanele/acțiunile după care plecaseră. La fel și noi acum, pe valul crescator al Lunii Pline de număr Sapte, pășim într-o altă lume, într-o altă dimensiune, un alt ciclu de viață, toate UP- GRADATE.

 

O punte către 2017

Sfârșitul lui 2016 este fulminant, pentru că suntem sprijiniți astral să Foarte-accelerăm procesul nostru comun de înălțare a vibrației personale/ planetare. Pentru că anul 2017 este un an de cifra unu (2+0+1+7=10=1), lunile octombrie(10) si noiembrie (11) ne inițiază cel mai bine în energiile acestuia.

Suntem totodată la un final de ciclu numerologic de noua ani (care a început in 2008= 2+0+0+8=1) și cu atât mai mult, aceste ultime luni trag după ele nenumărate încheieri corelate bineînteles, cu noi începuturi.

 

Săptămâna cu Curcubee, Arhangheli și Portale

Chiar de luni dimineața, am văzut un curcubeu care mi-a dat inclusiv senzația, foarte stranie, că trec prin el, ca printr-o poartă magică. Marți a fost Sărbătoarea Arhanghelilor Mihail și Gavril, cea mai clară simbolizare a interacțiunii continue dintre Cer și Pământ, iar vineri a fost/este (în funcție de când citiți articolul) ziua de dublu portal din fiecare an, 11.11.

Consider această săptămâna drept cea mai frumoasă POARTA-deschidere energetică pentru completarea și finalizarea ciclului nostru de materializări Înalte, înaintea Lunii Pline din 14.11.2016.

 

Sunt fericită şi recunoscătoare că citești acest articol cu inima deschisă. Vrei să te abonezi afirmaţiile zilnice trimise de UniversulOM? O poți face prin trimiterea unui email la contact@universulom.ro.  Vizitează Universul OM pe Instagram pentru a primi impulsul zilnic în programul de materializări și demateralizări înalte.