Atelier Philemon nr. 7

Atelierul Philemon - dedicat familiarizarii participantilor cu psihologia lui Carl Gustav Jung, si mai ales, cu dimensiunea spirituala a acesteia, isi deschide din nou portile. Incercam sa ne pastram fideli intentiei lui Jung de a se adresa unui public mult mai vast decât cel al specialiștilor în psihologie, de aceea discutiile pe

Inceput

29 octombrie 2015 - 19:00

Sfarsit

29 octombrie 2015 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living
Atelierul Philemon – dedicat familiarizarii participantilor cu psihologia lui Carl Gustav Jung, si mai ales, cu dimensiunea spirituala a acesteia, isi deschide din nou portile. Incercam sa ne pastram fideli intentiei lui Jung de a se adresa unui public mult mai vast decât cel al specialiștilor în psihologie, de aceea discutiile pe care vi le propunem sunt nu atat un excelent instrument de psihoterapie, cat mai ales un cadru complex de autocunoaștere și de realizare a expansiunii conștiinței pentru toți cei interesați de propria lor dezvoltare. 
 
Vreți să înțelegeți mai profund chestiuni legate de destin și menire personală? Vreți să știți cum să împăcați marile opoziții care vă frământă sufletul? Sunteți interesați de jocul nebuniei divine care-i face pe oameni să proiecteze fragmente din propriul suflet și să trăiescă în iluzie? Vreți să deveniți mai înțelepți, așa cum credea Jung că trebuie să ne propunem cu toții? Vreți să realizați menirea divină a propriei vieți și să ieșiți din ea mai conștienți decât ați intrat? 
Invitați: Maria Tănase Mânzat, Camelia Boancă și Sanda Rosescu
Intrarea libera. Locurile sunt limitate.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro